2777
2789
چون ما زنا به یکی از این دوتا قانع هستیم اگه پول نباشه میگیم فدای سرت اخلاق که داری و اگه اخلاق نباش ...

اینم حرفیه ما زنا خیلی مظلوم هستیم بخدا زود قانع میشیم با کوچکترین محبت خام میشیم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پول ترجیح میدم تو هتل گریه کنم تا توی زیرزمین

فک میکنی با آدم پارانوید زندگی نکردی بدونی زندگی فقط بعد مرگ لذت بخشه منم نکردم ولی یکی از دوستانم شوهرش پارانوید و میگه کاش بمیرم فقط و سطح مالی هم توووووپ ،بنظرم اخلاق باشه و سطح مالی متوسط باشه خوبه عالیه ،حالا اگه خواست دوتاشو داشته باشه چ بهتر

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
فک میکنی با آدم پارانوید زندگی نکردی بدونی زندگی فقط بعد مرگ لذت بخشه منم نکردم ولی یکی از دوستانم ش ...

حرف شما درسته اینجوری بهش نگاه کنی حق را به شما میدم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

همون لبخند کلی حرف توشه

دقیقا انشاالله خدا به دوستت کمک کنه 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

دوستم؟

اون بالا نوشتین ولی یکی از دوستانم شوهرش پارانوید 

اون بالا نوشتین ولی یکی از دوستانم شوهرش پارانوید 

تاپیکور اشتباه گرفتم😂😂😂😂ببخشید 

آره هر دو مهمن اخلاق مهمتر ، خداکمکش کنه خیلی ناراحتشم

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
تاپیکور اشتباه گرفتم😂😂😂😂ببخشید  آره هر دو مهمن اخلاق مهمتر ، خداکمکش کنه خیلی ناراحتشم

😂😂😂