2777
2789
خب اگ علائم خاصی دارید ، باید بررسی کنید از طریق مراجعه ب متخصص غدد و چکاپ کامل. اگ علائم ندارید ک ...

خب اگر بهم ریخته باشه باید دارو بخوری؟؟من چکاب دادم فقط تیرویید کم کار دارم دارم قرص میخورم بازچکاب دادم نرماله...اما همش دلشوره اضطراب بی دلیل دارم

خب اگر بهم ریخته باشه باید دارو بخوری؟؟من چکاب دادم فقط تیرویید کم کار دارم دارم قرص میخورم بازچکاب ...

معمولا با دارو کنترل میشه اما رفع نه.

بیشتر باید سبک زندگی اصلاح شه ، خواب منظم ، قند مصنوعی حذف ، فست فود خیلی کم ، استرس کنترل شه..

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینم تیرویید وقتی با قرص نرمال بشه دیگه علایمش میره؟؟

در این مورد اطلاعی ندارم عزیزم

ولی میدونم نوسان هورمون های تیروئید باعث افسردگی و خستگی و افزایش وزن میشه

لطفا قبل از تبادل نظر با بنده مطالعه کنید : اگر به سبب اعتقاد شخصیتون حین دیدن نظر مخالف عقیده اتون فکر میکنید طرف مقابل دشمن شماست ، اگر پروفایل شما اشخاص خاصی هستند و اگر معتقدید وضعیت گل و بلبله لطفا ریپلای نکنید.با تشکر 🙏🏻

معمولا با دارو کنترل میشه اما رفع نه. بیشتر باید سبک زندگی اصلاح شه ، خواب منظم ، قند مصنوعی حذف ، ...

منم عین شمام فیناسراید۱مصرف میکنم و پریودیای سنگینی دارم اما دکتد زنانم اصلا راچع به قرص چیزی نگفت

منم عین شمام فیناسراید۱مصرف میکنم و پریودیای سنگینی دارم اما دکتد زنانم اصلا راچع به قرص چیزی نگفت

فیناستراید برای ریزش مو هست دیگه؟

منم دکتر زنان نگفت ، معرفی کرد ب متخصص غدد ، تجویز متخصص غدد بود.

شما هم کم خون نبودی؟ میشه مارک قرص اهنو بگید

نه عزیزم کم‌خون نیستم

ففول