2777
2789
عنوان

بی میلی جنسی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 37 پست
دلیلشو میپرسم میگه اگه شهوتی بودم خوب بود میفتادم دنبال زنهای مردم

میشه بگی چند سالشه ،،،چون بعضی مواقع خود بدن تغییر میکنه ،،لعد خودش درست میشه

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۳ سالشه

اها ،،،حدس میزدم ،،عزیزم به اقتضای سنش هست که اینطور سده یه خورده تو این سن میلشون پایین نیاد و بعد درست میشه ،،،ببین سعی کن سردی کمتر بهش بدی چون الان تستسترون بدنش پایین هست باید کاری کنی که این هورمون ترشحش بیشتر بشه ،،یه سری غذا ها هستن که این هورمون و بالا میبره مثل تخمه کدو یا اواکادو و وووو

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
مرسی عزیزدلم از راهنماییت. بله خیلی هم سردیشه

خواهش میکنم خانمی ،،،یه مدت تحمل کردی بازم تحمل کن ،،چیزی هم لهش نگو و برنامه غذایشو تغییر بده اصلا چیزی هم نگو مثلا سر سفره حرما بزار یا رنگینک درست کن که بهتره که بعد غذا بخوره ،،یا رو چایی که دم میکنی زنجبیل و دارچین و این جور چیزا بریز نوش جان کنید ،،یواش یواش بهتر میشه ،،در ضمن موز یا پیاز یا سبزی خوردن هم خوبه میتونه کمک کنه 

دلیلشو میپرسم میگه اگه شهوتی بودم خوب بود میفتادم دنبال زنهای مردم

اونی که بخواد هرز بره واسه شهوت نه واسه سرگرمی و دختر بازی و هیجانات رابطه میره 

مشکل داره اینجور مجابت کرد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

همش من باید برم جلوش یادش بندازم اونم که میگه الان دیره الان خوابم میاد الان خستم

دقیقا شوهرمنم همینجوره ولی از مشکلات هست چون خیلی سرش شلوغ شده فکرش درگیره میلی ب رابطه نداره منم زیاد برام مهم نیس چون همیشه آخر شب بود واقعا خیلی حوصله میخواد دم صبح برای رابطه چون بچه کوچیک داریم اصلا وقت نمیشه وقتم بشه حوصله مون نمیکشع