2789
عنوان

گند زدم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 75 پست
شک کن یکمی شاید الکی میگن که دیگه درس نخونیااا حواست جمع کن اونا هرکاری میکنن پایینت بیارن

نه تو کلاس میبینم نمره هاشون هم خیلی خوبه من فقط بی دلیل با سر امدم پایین هرچی میخونم انگار تو کوزه شکسته آب ریختم

حضوری با رفتارت شخصیتت رو می‌سنجند مجازی هم با پست و کامنتت
ربطی نداره آدم مسیر رشدشون یکی نیست  یه موقع میبینی این افت لازمه تا اوج بگیری ببین من به هم ...

😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راحت بود ۱۴۰۲  اونایی که درس گرفتیم تو امتحان امروز بود بنظرم راحت بود  جواب معلممو چی ب ...

فکر میکنی.

حالا اتفاقیه که افتاده ، قوی باش ، هرکسی ممکن یه امتحان خوب نده مهم اینه که امتحانای بعدیت عالی بدی یکی یکی برو جلو

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
فکر میکنی. حالا اتفاقیه که افتاده ، قوی باش ، هرکسی ممکن یه امتحان خوب نده مهم اینه که امتحانای بعد ...

چیو فکر میکنم؟

امتحانای بعدی هم سوالای معلممه دیگه😭

فقط نهایی نیست 

مرسی عزیزم😭❤️❤️❤️❤️

قربونت برم ، ناراحت نباش دیگه💚

هر چی شد به قول این کلیپه به درک🫠

با اینکه خودم پارسال خیلی سختی کشیدم با گوشت و پوست و استخونم حس میکنم تمام حرفات ولی باید بگذرونی این سال تموم میشه ، دعا میکنم برات به بهترین نحو تموم بشه انشاءالله همیشه موفق باشی قشنگم😘

قربونت برم ، ناراحت نباش دیگه💚 هر چی شد به قول این کلیپه به درک🫠 با اینکه خودم پارسال خیلی سختی ...

مرسی عزیزم ❤️😘😘😘با اینکه منو نمی‌شناسین ولی خیلی سعی کردین حالمو خوب کنید و واقعا آروم شدم امیدوارم بهترین اتفاقات تو مسیر زندگیتون قرار بگیره😘😘❤️❤️❤️

مرسی عزیزم ❤️😘😘😘با اینکه منو نمی‌شناسین ولی خیلی سعی کردین حالمو خوب کنید و واقعا آروم شدم امیدوا ...

خواهش میکنم مهربونم❤️😘

ما غیر هم تو این دنیا کسی نداریم بالاتر از همه هم خدارو داریم مطمئنم خداجونمون هیچ وقت تنهامون نمیزاره🥰💖

خواهش میکنم مهربونم❤️😘 ما غیر هم تو این دنیا کسی نداریم بالاتر از همه هم خدارو داریم مطمئنم خداجون ...

مرسی عزیزم 😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

مرسی عزیزم 😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️

هرموقع ناراحت بودی یا کار یا سوالی داشتی یا حتی انگیزه میخواستی تگم کن در حد توان پیشتم ، خدا پشت و پناهت😘😘