2777
2789
جوابه منه؟ نه والا  بهتر تمرکز کن بگو برام

شهریور یا اردیبهشتی؟

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درخواست دوستی نه برای چشم سوم چند بار این که چه کاری کنی باز شه رو انجام دادم ولی مطمئن نیستم بازه ...

جن میبینی

چیکارا کردی

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

اگه حس ششمی بگو که ماه تولدم و اول اسمم چیه بچه چندمم اخرش طلاقه یا اشتی

حس ششمم رو یه بار تاپیک زدم امتحان کردم بچه ها گفتن خیلی دقیق میگم تو تاپیک هام هست نمیدونم که هستم یا نه ولی راجب خودم حس ششم خیلی خوبی دارم

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
حس ششمم رو یه بار تاپیک زدم امتحان کردم بچه ها گفتن خیلی دقیق میگم تو تاپیک هام هست نمیدونم که هستم ...

درخواست دوستی قبول میکنی؟ 

چشم سوم بازه؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

اگه حس ششمی بگو که ماه تولدم و اول اسمم چیه بچه چندمم اخرش طلاقه یا اشتی

ماه تولدت که گفتم اردیبهشت یا شهریور

اول اسمت ر یا ز

بچه سومی