2777
2789
عنوان

رابططون باجاریتون چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 46 پست
دلیلش؟ 

جاریش خیلی حسوده اصلاجاریش رابطش باخانواده شوهرش خوب نیس هیشکی بهش محل نمیذاره خواهرم رفت سرکارحسودی کردبراش عروسی گرفتن هرکاری برای خواهرم کردن حسودی کردکلاآدم حسودی هست همه پشت سرش حرف میزنن به خواهرم گفتن روی خوش به جاریت نده جاریت خوب نیس خواهرمم کم محلش میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتار آدم سالم با اطرافیان و بقیه باید بر مبنای احترام و تعامل باشه ...انسان موجودی اجتماعیه و روابط انسانی لازمه ...منتهی هرکسی باید فاصله اجتماعی شو حفظ کنه ولی واقعا بعضی خانوما سر جنگ دارند ...یعنی چی خانواده شوهر رو آدم حساب نمیکنم؟

پس منطقیه شوهراتون هم خانواده شما رو آدم حساب نکنن؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد
فعلا ندارم ولی ازالان عزای روزی که داشته باشم و گرفتم🤦‍♀️مطمئنم خانواده شوهرم هرکی برامن نکردن براا ...

منم ندارم از الان حس شما رو دارم 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

فعلا ندارم ولی ازالان عزای روزی که داشته باشم و گرفتم🤦‍♀️مطمئنم خانواده شوهرم هرکی برامن نکردن براا ...

خواهرم عروس کوچیکه برای خواهرم جشن عقدتوتالارگرفتن برای جاریش نگرفتن برای خواهرم تولدگرفتن برای جاریش نه کلی کاربرای خواهرم کردن جاریش فقط خودشو جرمیدادجالب اینه جاریش بهترین کادوهارو برای خواهرم میورد ولی خیلی حرص خوردخخخ

دو تا دارم و خدا رو شکر رابطه مون هم باهم خیلی خوبه

هیچکس کامل نیست و همه اخلاق خوب و بد دارن 

در این مسائل هیچوقت نمیشه گفت فقط یک نفر ناسازگار یا بد رفتار هست و رفتار و برخورد هر دو طرف باید مناسب باشه

به قول یکی از کاربران اینجا همه اون جاری خوبه هستن  ؟ چرا ؟ چون رفتار بد خودشون رو نمی بینن و از کل رفتارهای طرف مقابل فقط قسمت بد رو می بینن و بزرگش می کنن

من یه جاری دارم رابطمون با هم عالیه خرید با هم میریم عزا و عروسی هر جا بخاییم بریم باهمدیگه میریم مشکل داشته باشیم به همدیگه کمک میکنیم بچه دنیا اومدنی همش پیشم میمونه کارای خونه انجام میده بچه رو تروخشک میکنه مادر و مادرشوهرم پیرن منم خیلی دوسش دارم هر موقع بدونم کاری داره کمکش میدم  مثل خاهریم

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خواهر شما هم جاری اون خانمه .رفتار خواهرتون چطوره . چرا تواین سایت همه اونای که تایپک میزنن جاری خو ...

جآری خواهرم خیلی حسوده باخانواده شوهرش خوب نیس تویه ساختمون زندگی میکنن جاریش خواهرمو پرمیکنه بهش میگه چک بخوابون توگوش مادرشوهر باپدرشوهربجنگ خواهرم هم بهش محل نمیذاره جاریش توتمام مراسمای خواهرم بهترین کادوهارو براش آورد هردفعه کلی میوه ازباغشون برای خواهرم میاره یه بار میوه آورد خواهرم دروبراش بازنکرد همه به خواهرم میگن به جاریت محل نذار

جآری خواهرم خیلی حسوده باخانواده شوهرش خوب نیس تویه ساختمون زندگی میکنن جاریش خواهرمو پرمیکنه بهش می ...

من متوجه نشدم جاری خواهرت خوبه یابد میگه سیله بزن مادر شوهر بعد برای خواهرت کادو میاره واقعا چی شد

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
من متوجه نشدم جاری خواهرت خوبه یابد میگه سیله بزن مادر شوهر بعد برای خواهرت کادو میاره واقعا چی شد

باخواهرم خوبه خیلیاهستن عروسی جاریشون نمیرن ولی جاری خواهرم تک تک مراسمای خواهرم اومد بهترین کادوهارو براش آورد جهیزیه خواهرموبردیم ۳روزاومد کمک تویه ساختمون زندگی می‌کنند ولی جاریش بامادرشوهروخواهرشوهرو پدرشوهرش خوب نیست خواهرمو پرمیکنه میگه باخانواده شوهربجنگ باهاشون دعواکن خواهرم دید اینجوریه دیگه بهش محل نمیذاره

جآری خواهرم خیلی حسوده باخانواده شوهرش خوب نیس تویه ساختمون زندگی میکنن جاریش خواهرمو پرمیکنه بهش می ...

خوب اون بنده خدا بدی نکرده برا خاهرت که جبهه گرفته در مقابلش یعنی رفتارش بر مبنای حرف دیگران گذاشته خوب شاید مادر شوهر و خاهرشوهرش با اون جاری بدن دلیل نداره خاهر شما هم بد باشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
باخواهرم خوبه خیلیاهستن عروسی جاریشون نمیرن ولی جاری خواهرم تک تک مراسمای خواهرم اومد بهترین کادوهار ...

بهتر خوا۶رتون خیلی رک بگه شما با مادرشوهر مشکل داری من ندارم هم برای شما وهم اونا احترام قائلم خانم جاری هم حساب کار دستش میاد

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
منم ندارم از الان حس شما رو دارم 

خیلی بده اینجوری ادم زورش میاد اگه بدونی بامن چیا کردن 

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
خواهرم عروس کوچیکه برای خواهرم جشن عقدتوتالارگرفتن برای جاریش نگرفتن برای خواهرم تولدگرفتن برای جاری ...

میدونی چیه ماری اصلا به جشن ندارم شوهرم خودش ارزوی عروسی بزرگ داشت کم نذاشت توزمان خودمون همه چی عالی بود ولی ازنظراحترام گذاشتن و خوب بودن و نبودن و کلا رفتاری ادم ناراحت میشه اونم منی که جز خوبی هیچی براشون نکردم اگه بدونی چیا به من کردن 

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 18 دقیقه پیش
2791
2779
2792