2777
2789

دیگه زنگ نمیزنم جوابشم نمیدم

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید واقعا تو غربت داره ناراحت میشه
شاید صورتشو با سیلی جلو بقیه سرخ نگه میداره و فقط پیش من که خواهرشم میتونه راز دلشو بگه...
در کل سعی میکنم باهاش صحبت کنم و بهش ارامش و روحیه بدم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
بقیه که از تو زندگی آدم خبر ندارن 

اگه بقیه اقوام بگن تو پارتی ها وجشن ها شاده ومیرقصه  وهمش میخنده 

از خانواده همسرش بد بگه ولی اقوام بگن باهاشون میره خرید هرجا باهمن مثل رفیق اون موقع چی ؟

اگه بقیه اقوام بگن تو پارتی ها وجشن ها شاده ومیرقصه  وهمش میخنده  از خانواده همسرش بد بگه ...

هیچکس از دل آدم و واقعیت زندگی آدم خبر نداره جشن ورقصیدن عزیز دل ربطی به کل زندگی آدم نداره شاید اینجوری یه کمی بار روانی خودشو کم میکنه غربت به اندازه کافی سخت هست حتی اگر هیچ مشکل مادی هم نباشه مشکل زبان نگاه‌های دیگران به خارجی بودنت و....

حالا شاید جلو بقیه چوسی میاد ولی اصل حالشو به خواهرش میگه

اگه ازش بپرسی رفتی پارتی  ومیدونی رفته نگه شادیشو بگه ولش کن 

و بیاد غم هاشو بگه چی درصورتی ک فیلماش هست ک چقدر میخندیده چی 

اگه بره تفریج فروشگاه واز خریداش وخوشی هاش نگه و بیاد غیبت خانواده شوهرشو بکنه چی 

هیچکس از دل آدم و واقعیت زندگی آدم خبر نداره جشن ورقصیدن عزیز دل ربطی به کل زندگی آدم نداره شاید این ...

زبانش خوب نیس وفعلا مجبوره تو یک واحد با خانواده شوهرش زندگی کنه  

و همش میناله ک ال شد  بل شد 

اما اقوام بگن ما میریم خونشون نشسته وخواهرشوش تمام کاراشو میکنه 

زبانش خوب نیس وفعلا مجبوره تو یک واحد با خانواده شوهرش زندگی کنه   و همش میناله ک ال شد   ...

بازم آدم راحت نیست خداییش سخته حتی با خانواده خودش وقتی قبلش مستقل بوده بهش حق بده آدم همش معذبه

ادم باکسی که راحته درددل میکنه دیگه ادما معمولا ناراحتیاشونو با دیگران به اشتراک میزارن که یه کمی سب ...

خیلی حرص میخورم حرفاش باعث شد از اول ترم نتونم درس بخونم خیلی غصه شو میخورم خیلی  حتی بابامم ک رفته بود ی سر پیشش ۳ماه  میگفت انقدر بد نیست وضعش

داداشمم میگفت ی حرف کوچیک بشه بزرگ میکنه ومیومد بهم میگفت 

ولی از خداش بود از ایران بره