2777
2789

اگه بهش شک کردی اشاره کن بگو یکی یا جای دیدم داشت دنبال طلاق بود گفتم چرا گفت همسرم خیانت کرد . منم گفتم خوب کاری کردی راهش همینه همسر نباید خیانت کنه دیگه راهشه

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بسپار ب گذر زمان .... 

دیگه هیچ راهی نداره 

قربونت برم  یه لحظه نگاه کردم ب ساعت   ب خودم گفتم چی ب این زن داره میگذره که این موقع همچین تاپیک زدی 

حتما تحت فشارای روحی زیادی 

اما ارزشش و نداره ک خودتو اذیت کنی 

چ بمونی چ بری ولی بی اهمیت باش فک کن نداریش 

بزار ایت تجربه تلخ   خودتو بهت برگردونه 

ک دیگه ب جای اون ب خودت فقط اهمیت بدی 

ب خدانزدیکترشو  مرد هیچ وقت تکیه گاه خوبی نبوده 

اگه بچه داری 

بچه هارو دریاب 

تمام چیزایی ک دوس داری و بنویس و یکی یکی واسه خودت انجامشون بده چشمت و ببند و تصور کن کلا شوهری وجود نداره و زندگی کن 

کاش میشد بغلت کرد ..... 

یک زن از عشق تو جان داد، ولی خاک نشد🖤تلخیِ حادثه از ذهنِ خدا پاک نشد🖤در غم مُردن او آینه ی ماتِ اتاق همنشینِ ِ رُژ وسنجاقِ سر وُ لاک نشد🖤روحیاتش که به هم ریخت شبی زد به سرش🖤بی صدا بود جنونش وَ خطر ناک نشد🖤!گرچه می خواست همه خاطره ها را ببردسهم او بیشتر از ظرفیت ِ ساک نشد🖤از سر سادگی اش بود... به تو رو آورد ...باورت داشت و یک ثانیه شکّاک نشد🖤آن قَدَر مُرد برایت که تو را مرد کند !چشم تو هرگز از این مرثیه نمناک نشد..🖤متاهلم و دوتا پسرخوشتیپ دارم♥️
بسپار ب گذر زمان ....  دیگه هیچ راهی نداره  قربونت برم  یه لحظه نگاه کردم ب ساعت ...

همه ی این کارا رو کردم

ولی تهش یه خلأ خیلییییییییی بزرگه، آدم یه همنفس میخواد، هووووووووف از شبایی که با بغض پا میشم گریه میکنم، از اولین خیانتش 6 ساله میگذره 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
همه ی این کارا رو کردم ولی تهش یه خلأ خیلییییییییی بزرگه، آدم یه همنفس میخواد، هووووووووف از شبایی ...

چ حس غریبیه نه ؟ وقتی یادت  میاد انگار همه ی دنیا یه قوطیه و تو افتادی تو این قوطی داری خفه میشی 

یک زن از عشق تو جان داد، ولی خاک نشد🖤تلخیِ حادثه از ذهنِ خدا پاک نشد🖤در غم مُردن او آینه ی ماتِ اتاق همنشینِ ِ رُژ وسنجاقِ سر وُ لاک نشد🖤روحیاتش که به هم ریخت شبی زد به سرش🖤بی صدا بود جنونش وَ خطر ناک نشد🖤!گرچه می خواست همه خاطره ها را ببردسهم او بیشتر از ظرفیت ِ ساک نشد🖤از سر سادگی اش بود... به تو رو آورد ...باورت داشت و یک ثانیه شکّاک نشد🖤آن قَدَر مُرد برایت که تو را مرد کند !چشم تو هرگز از این مرثیه نمناک نشد..🖤متاهلم و دوتا پسرخوشتیپ دارم♥️
چ حس غریبیه نه ؟ وقتی یادت  میاد انگار همه ی دنیا یه قوطیه و تو افتادی تو این قوطی داری خفه میش ...

شایدم بدتر، توصیف نمیشه کردش

فقط کسی که کشیده درک میکنه

خدا برای هیچ کس نیاره

کاش یا خیانت وجود نداشت، یا ما خیانت دیده ها انقدر زجر نمیکشیدیم

کیف و حالشو یکی دیگه کرده، ولی اون حس شکست و بی کسی و داغون شدنش واسه ماس

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!