2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم تو افق محو شم من رفتم تا همینجا قش نکردم🚶

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

میشه بهم یاد بدید چجور سمبوسه سیب زمینی خوشمزه مثل بیرون درست کنم و اینکه اون سسهای تندی که بیرون خ ...

من امشب درست کردم خیلی خوشمزه شده بود، جاتون خالی

سیب زمینی جدا اب پز کن با چنگال له کن

یه پیاز ریز خرد کردم  با روغن تفت دادم یذره اندازه دو سه انگشت گوشت چرخ کرده ریختم، با یه حبه سیر رنده کردم، زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و قرمز هم زدم، بعد خوب تفت بده و خاموشش کن

من فریزر تره خرد شده با جعفری و گشنیز قاطی داشتم از همون ریختم قاطی مواد، ولی سبزی حرارت نبینه خاموش که کردی بریز

بعد با سیب زمینی قاطی کن و بزار لای نون بپیچ

سس هم یدونه گوجه، پرک فلفل قرمز، یه حبه سیر، یذره نمک، یه قاشق روغن، بزار بپزه ، یه قاشق هم شکر بزن، من شیره انگور زدم شکر نمیخوریم، خیلی خوشمزه شده بود

اینم عکس سس

اینم سمبوسه، من کوچک دوس دارم و موادشم کم باشه

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...