2789
عنوان

عشق یعنی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 35 پست
اگ طرفتون دوستتون داشت ولی شما حس خاصی نداشته باشین چیکار میکردین ؟

عشق یه طرفه معنایی نداره. ارزش فکر کردن نداره، واسم پیش اومده.

حسابداری، خوشنویس. علاقه مند به فیلم، کتاب، موزیک، مستند، تاریخ، شعر.
والا اطراف ما لیلی و مجنون بودن بهم رسیدن الان نوه و نتیجه دارن دیگه نگاه هم نمیکنن هیچ احترامی برا ...

اخه با یه مثال دو مثال که نمیان نتیجه گیری کنن!!! اینجوری باشه من میشناسم دورم آدمی کع هنوزم بعد ۱۲سال زندگی و دو تا بچه لیلی و مجنونن 

دیدتونو ب نظرم نسبت به عشق یکم عوض کنید شاید باعث بشه خودتونم تجربه ش کنید و بفهمید چ لذتی داره عاشق بودن دو طرفه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگ طرفتون دوستتون داشت ولی شما حس خاصی نداشته باشین چیکار میکردین ؟

هیچی رهاش کردم 

حدود 5سال تمام به هر چیزی و کسی متوسل شد نظر منو جلب کنه ولی من اصلا نتونستم دوستش داشته باشم و مثل روز اول نظرم نه بود 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اخه با یه مثال دو مثال که نمیان نتیجه گیری کنن!!! اینجوری باشه من میشناسم دورم آدمی کع هنوزم بعد ۱۲س ...

امیدوارم همینجور ک شما میگی باشه 🙂🥲

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اخه با یه مثال دو مثال که نمیان نتیجه گیری کنن!!! اینجوری باشه من میشناسم دورم آدمی کع هنوزم بعد ۱۲س ...

والا منم از این افکار تعجب میکنم، قبلنا تو سایت خیلی کامنت مخالف میزاشتم و توضیح میدادم ولی الان مبیبینم خیلی تکرار میشه دیگه توجیه نمیکنم... 

من چند روز دیگه انشالله زندگیمون 19 ساله میشه خدامیدونه که هرروز بیشتر از قبل برای هم میمیریم 

اطرافمم خیلی از این روابط میبینم زنداداشام، خواهرم و... 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ممکنه اگ باهم باشین مثلا یه مدتی حسی به وجود بیاد؟

اصلا حتی دلم نخواست که باهاش باشم برام هیییییچ جذابیت و کششی نداشت با احترامی که براش قایل بودم ولی خیلی اذیت شدن از خواستن زیادش 

والا منم از این افکار تعجب میکنم، قبلنا تو سایت خیلی کامنت مخالف میزاشتم و توضیح میدادم ولی الان مبی ...

امیدوارم زندگیت همینجوری قشنگ بمونه 

انقدر آدما از شکست هاشون میگن دید همه رو خراب کردن 

من خودم ناراحت میشم گسی اینجوری میکه چون حس میکنم موقه ازدواجشم تصمیم اشتباه میگیره بدون عشق ازدواج میکنه و خودشو میندازه تو چاه