2777
2789
عنوان

ترنس

2078 بازدید | 18 پست

ترنس به انسانی گفته میشه که جنسیت واقعیش با جنسیتی که به دنیا اومده در تضاد باشه و بر خلاف همجنسگراها کاملا توسط قانون ایران پذیرفته شده هستن و حتی اگر بخوان عمل تطبیق جنسیت انجام بدن دولت از اونا حمایت می کنه پس سعی کنیم اون هارو مورد آزار و اذیت قرار ندیم و اگر دیدیمشون باهاشون عین یک انسان برخورد کنیم چون درست اون ها نیست این رفتاری که دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم یه بیماری هست که باید درمان شه تو کشور ما اصلا راجب به اینا چیزی گفته نمیشه  جایی حرفشون ...

اتفاقا توی کشور خودمون این موضوع توسط قانون پذیرفته شدس ولی مثل خیلی موضوعات دیگه تابو هست و تو جامعه ازش حرفی زده نمیشه

بله کاملا درسته .دوست منم ترنسه و واقعا در عذابه خیلی گناه دارن

بهش کمک کن اگه می خواد عمل تطبیق جنسیت انجام بده یه تاییدیه از پزشکی قانونی داشته باشه خیلی سریع عملش می کنن

عمل اصلا خوب نیس عوارض داره .حتی خارجیا ها هیچ کدوم عمل نمیکنن 

اکه جای خوب عمل کنه مشکلی پیش نمیاد مثلا بره المان 

من خودم پیراپزشکم عوارض نمیشه بهش گفت چون یه سال اول یکم سخت می گذره بعد همه مشکلاتش رفع میشه

اتفاقا توی کشور خودمون این موضوع توسط قانون پذیرفته شدس ولی مثل خیلی موضوعات دیگه تابو هست و تو جامع ...

من تا جایی که شنیدم ‌کسایی ‌‌که ترنس هستن برا عمل هم حیلی اذیت میشن 

دید جامعه هم که دیگه واویلا

همشون نه بیشترشون چون رفتن کشورای شرق آسیا عمل کردن چون ارزون بوده

چون جراحی پیچیده ای هست هیچوقت مثل یک زن یا یک مرد نمیشن میشن یه انسان بیمار ک تقریبا ب ارزوش رسیده ولی سلامتیشو از دست داده 

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

همشون نه بیشترشون چون رفتن کشورای شرق آسیا عمل کردن چون ارزون بوده

هزینش ب دلار چقدری در میاد؟دلم براش میسوزه براش خواستگار میاد رد میکنه خانوادش درک ندارند 

همیشه میگه من آینده ندارم نه میتونه ازدواج کنه و نه عمل،تمایل ب جنس زن داره و روحیات پسرونه 

خودشو در قالب دختر پنهون کرده و مومن هم هست 

و حس ب زن رو گناه کبیره تلقی میکنه

هزینش ب دلار چقدری در میاد؟دلم براش میسوزه براش خواستگار میاد رد میکنه خانوادش درک ندارند  همی ...

به دلار نمی دونم ولی به پوند حدود ۲۵۰۰پوند 

هر پوند هم ۵۰هزار تومن حساب کن