2777
2789
عنوان

تعلیقش کن

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 36 پست
بله ولی باید تعلیق شن که درخواست ندن

خب الان چ اتفاقی افتاد میخوای مردا رو بریزیم تو دریا خیالت راحت بشه لغو بزن اون درخواستو چرا جنجال میکنی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک کم فکر کنید مغزاتون باز شده باباهیچی نیست حالا یک درخواست داده ..... تو لغو کن من خودم متنفرم از ...

مغز شما بازه خوبه

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 
خب الان چ اتفاقی افتاد میخوای مردا رو بریزیم تو دریا خیالت راحت بشه لغو بزن اون درخواستو چرا جنجال م ...

جنجالی نیست نباید درخواست بدن مردی که وسط این همه تاپیک خصوصیه اصلا مرد نیست

و اما نیمه شبی خواهم رفت از دنیایی که مال من نیست...از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند💔... 
مسئله اینجاست که چرا باید درخواست بدن؟

مساله اینه با درخواست از پشت گوشی چیکار میتونن بکنن رد کنید بره خب 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
مرد ستیزی نیست🤣🤣مردی که تو نی نی سایته نباید درخواست بده

درسته از این درخواست های نابجا منم داشتم، اما مزاحمت ایجاد کنند رسواشون میکنم. ادم باشن کاری شون ندارم

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk
خانمم میگم من خودم از پسرا متنفرم  یک مشت ..... افتادید اینجا برو بابا

تو خوبی

مساله اینه با درخواست از پشت گوشی چیکار میتونن بکنن رد کنید بره خب 

هیچ کاری هم نتونن کنن

باید بترکن که یاد بگیرن نی نی سایت واسه دوست یابی و این حرفا نیست

🖤میدونی چی از همه سخت تره؟با دیدن عکسش که داره میخنده تو گریه ات میگیره...🖤

خود در گیری ب روایت شات

اگه شمامخالفت با درخواست دادن آقایونو خود درگیری میدونن بله خود درگیرم