2777
2789
عزیزم تزریق چربی همینجوریه یک ماه کامل طول میکشه تا ورم کم کم بخوابه بعد از یک ماه اصن شاید هیچی ازش ...

به من نگفت اصلا با اینکه من بهش گفتم عروسیمه 😭من نذر کردم اینا همش یک ماه نشده بره اخه عروسیم خراب میشه من صورتم ظریف و دخترونه بود همه میگفتن خیلی خوشگله اما خودم خرابش کردم😭😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من نگفت اصلا با اینکه من بهش گفتم عروسیمه 😭من نذر کردم اینا همش یک ماه نشده بره اخه عروسیم خراب ...

نترس عزیزم همش میخوابه تزریق چربی همینطوریه تا عروسیت خیلی طبیعی تر میشه 

من خودم انجام دادم ب قول خودت روزای اول شبیه مغولا شده بودم ولی بعد از تقریبا بیست روز اوکی شد حتی ا ...

واقعااا 😭خداکنه مال منم بره اخه زیاد وقت ندارم مال شما بعد از چند وقت جذب شد؟؟

عزیزم اشتباه کردی که نزدیک عروسیت زدی

باید پنج شش ماه پیش میزدی

من و خواهرمم چربی زدیم و خیلیییییی راضیم

من ۴ سال پیش انجام دادم و تقریبا ۲۰ درصدش مونده و دوباره میخوام برم بزنم

نترس عزیزم همش میخوابه تزریق چربی همینطوریه تا عروسیت خیلی طبیعی تر میشه 

کلی حوله ی داغ و بخور داغ دادم زیر یکی چشمام هم چنان کبود و ورمه که باز نمیشه از شنبه هم صبح و ظهر میخام باشگاه 

بخدا کلی کار برای عروسیم داشتم الان اینجوری شدم حتی وحشت میکنم به خودم نگاه کنم 

میخاستم موهامو رنگ و کراتین کنم پوستمو اوکی کنم اما الان دستم بند این شده 😭

بعداز بیست روز دیگه خیلی خوب بود انگار ی کوچولو صورتم پر تر شده بود ولی روزای اول چشام معلوم نبود دم ...

اره مال منم همینه چشام انقد درشت بود الان اندازه ی عدس شده منشیش گفت تا دو هفته به خودت نگاه نکن دیگه فعلا گفتم خودم دست به کار شم جذبش بالاتر بره 

اره مال منم همینه چشام انقد درشت بود الان اندازه ی عدس شده منشیش گفت تا دو هفته به خودت نگاه نکن دیگ ...

ن نکن بخدا هیچی ازش نمیمونه بعد ی مدت میگی ای کاش بیشتر تزریق میکردم زیاد تر بمونه