2777
2789
https://fa.wikishia.net/view/%D8%AC%D9%85%D8%B9_%D8%A8%DB%8C%D9%86_%D8%AF%D9%88_%D9%86%D9%85%D8%A7%D ...

نوشته سه وقت داره نماز، وقت فضیلت وقت مشترک و وقت مخصوص بعد گفته شده که تو وقت فضیلت بهتره نماز بخونیم تا وقت مشترک 

نه هر نمازی وقت جدا خودشو داره نمی دونم چطور باهم می خونید 

نظر دوستان رو که لینک گذاشتن رو بخونین

خب وقتی همه علما و اماما این مدل جمع بستن رو قبول دارن یعنی میشه دیگه عزیزم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نرم افزار اذان گو رو نصب کردم بخش اذان عصر وعشا رو فعال کردم  البته قبلش شوهرم دو سه بار محاسب ...

کسی بهتون نگفته که باهم بخونید بهتره مثل الان که چند نفری می گن که باهم خونده بشه ثواب داره و آرند اشتباه می گند 

کسی بهتون نگفته که باهم بخونید بهتره مثل الان که چند نفری می گن که باهم خونده بشه ثواب داره و آرند ا ...

چرا خیلی‌ها گفتن ولی خوب  ،من در مورد چیزی که تو قران واضح و روشن اومد بحث نمیکنم ،

حدیث روایت هم زیاده که پیامبر وائمه جدا جدا میخوندن مگر به ضرورت جمع میکردن 

نوشته سه وقت داره نماز، وقت فضیلت وقت مشترک و وقت مخصوص بعد گفته شده که تو وقت فضیلت بهتره نماز بخون ...

من خودمم این درگیری رو داشتم 

که وقت فضیلت گفته بهتره 

یه مدت یک ساله رو وقت فضیلت میخوندم 

بعد دیدم واقعا به عموم کارهام تو بیرون نمیرسم یا کلا یه جوری بود (البته نماز کلا نور و رحمت هست اون دوران هم حال معنوی خوش رو داشت )

تا اینکه بیشتر پرسیدم و از چندین مرجع حتی دفاتر مختلف یک مرجع 

ببین شیعه همیشه تو خطر هست عزیزم

بخاطر همین جمع بستن نماز براش خیلی بهتره 

وقتی افراد مختلف هم که مشرف شدن خدمت حضرت شرح میدن حضرت جمع میبسته حجت بر من تموم شد .

حالا اگر خیلی شور و شوق نماز داری سبک زندگیت رو جوری کن که بتونی به نافله ها برسی 

مثلا نافله صبح ۲ رکعته ولی عمل یک سال رو تضمین میکنه و واقعا هم همینطوره .

مثلا علما میگن باید یقین کرد که وقت نماز صبح وارد شده ۲۰ دقیقه بعد از اذان صبح نماز رو بخونید 

خب همون موقع که اذان میگن بعدش شروع کن نافله ی صبح رو بخون .

خودت بعدا اثرش رو میبینی.

چطور وقت ها رو تشخیص میدید

همون وقتی که بیشتراهل سنت بهش وقت اختصاصی نماز میگن،،از نظر شیعه وقت فضیلت حساب میشه ،،دیدم نرم افزار بادصبا اوقاتش مطابق هر دو گروه هست،برا همین بر طبقش نماز میخونم.

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
چرا خیلی‌ها گفتن ولی خوب  ،من در مورد چیزی که تو قران واضح و روشن اومد بحث نمیکنم ، حدیث روایت ...

اگه واضح هست،پس چرا علما اختلاف کردن؟!!مگه مث ما قرآن رو نمیفهمیدن؟!!مثلا لیل یعنی شب،،ولی شب از غروب حساب میشه یا از مغرب؟!اصن واضح نیس

یعنی با اذان مسجد اهل سنت نماز می خونید شما 

مغربش رو نه،،چون علمای شیعه میگن احتیاط کنیم دیرتر بخونیم تا مطمئن بشیم روز تموم شده،،ولی بقیه نمازها رو طبق اذان اهل سنت که مثل شیعه هست،میخونم

مغربش رو نه،،چون علمای شیعه میگن احتیاط کنیم دیرتر بخونیم تا مطمئن بشیم روز تموم شده،،ولی بقیه نمازه ...

دقیقا بقیه اوقاتش سر وقت هست چطور فهمیدی جدا باید بخونی 

دقیقا بقیه اوقاتش سر وقت هست چطور فهمیدی جدا باید بخونی 

بایدی تووی کار نیس

من چون میخوام با نافله ها و طول دادن نماز بخونم،دیدم خودبه خود جداجدا خوندن بیشتر حال میده😁

البته از وحیدی کارشناس احکام شنیدم بیشتر مراجع میگن فرادی جداجداخوندن بهتره ولی جماعت با هم خوندن بهتره مگه اینکه جماعت با فاصله پیدا کنی که بازم جداجدا خوندن بهتره🤪

بایدی تووی کار نیس من چون میخوام با نافله ها و طول دادن نماز بخونم،دیدم خودبه خود جداجدا خوندن بیشت ...

به منم جدا جدا بیشتر حال میده کسی بهت نگفته که باهم بخون