2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 52 پست
عزیزم نپرسیدم مالی ازش ولی ماشینش که معمولیه  یه پیکان دولوکس عشقی داره نگه میداره هر روزم تمی ...

فک میکنم چون مجرده هنوز بهش ندادن

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

زمین مال اوناست که هم سابقه بالا دارن هم فرزند داشته باشن هم نمره منفی نخورده باشن تو قضاوت ول ...

اینی ک میگم زمین بهش داده بچه نداشته 

فک میکنم به متاهلا اینجوری تصحیلات میدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنم چون مجرده هنوز بهش ندادن

شاید 

قبلا تو تحصیلش خیلی حقوقش کم بود نمیشه اینجا بگم تعلیق میشم ولی اینجا دادگستری حقوق خوب میده 

بیمش هم خوبه

یه سری مزایا مثل مسافرت و وام و... دارن ولی خونه سازمانی رو فقط به افراد سابقه دار میدن

ولی ماشین رو اکر طرف کار دولتی چرخشی قبول کنه بهش میدن

شاید  قبلا تو تحصیلش خیلی حقوقش کم بود نمیشه اینجا بگم تعلیق میشم ولی اینجا دادگستری حقوق خوب ...

بعد این دوستم یه خاستگار نظامیم داره مونده بین قاضی و نظامی به نظرت کدومشون بهتره؟

بعد این دوستم یه خاستگار نظامیم داره مونده بین قاضی و نظامی به نظرت کدومشون بهتره؟

اگه امنیتی بخواد تقریبا جفتشون یجورن 

ادمای بی صفت هستند که قاضی رو هم تهدید به حکم مشخص دادن بکنند و نظامی ها هم بالاخره امنیت شغلیشون طبیعتا کمه 

از لحاظ درامدی خب قاضی بیشتره 

مزایا هم حدودا یکیه قاضی یکم بیشتر

اخلاقی هم که نمیشه کلا رو شغل قضاوت کرد 

اگه امنیتی بخواد تقریبا جفتشون یجورن  ادمای بی صفت هستند که قاضی رو هم تهدید به حکم مشخص دادن ...

من به نظرم قاضی بهتره بهشم گفتم نظامی زیاد مزایا نداره و خوب این پسره دفتر قضایی هم داره علاوه بر قضاوتی ک میکنه خیلیی این جلو تره تا اون

من به نظرم قاضی بهتره بهشم گفتم نظامی زیاد مزایا نداره و خوب این پسره دفتر قضایی هم داره علاوه بر قض ...

خب فرق داره سلیقه ها

ولی قاضی در حین درامد خوبش واقعا سخته خیییلی سخته

و روانی کننده

داداشم میگه توی یک روز مثلا این سه تا بحث هست:

۱ _ مرد بچه رو میخواد زنه هم میخواد چندین جلسه تشکیل شده و زنه میگه کتک میزنه فلان میکنه مرده هم میگه این تنبله رسیدگی نمیکنه پول نداره خانوادش فلان و...

۲_ مادره یا پدره بچشون رو ول میکنن و بزور باید حکم کنی نفقه بر عهده پدره و پدره حتی جلوی قاضی تهمت به زنش میزنه در مورد بجه که این بچه من نیست

۳_ هیچکدوم بچه رو گردن نمیگیرن 😔

خب فرق داره سلیقه ها ولی قاضی در حین درامد خوبش واقعا سخته خیییلی سخته و روانی کننده داداشم میگه ...

عاره خوب سختی داره ولی نظامیه به نظرم سخت تره چون شیفت شبم دارن انگار🤦🏻‍♀️ ودقیقا تو جریانات مهسا.امـ..ـینی چه قدر کشته شدن