2821
2789
عنوان

مرد سیاه

1643 بازدید | 47 پست

سلام  بر همگی یلدای همگی مبارک آخر هفته خوبی براتون آرزو دارم ، دوستان یک سوال دارم چند وقتی هست به طرز عجیبی جذب مردان سیاه میشم ، مثلا تو اینستا یا تلویزیون که میبینمشون برام خوش آینده، و حالا هفته گذشته به طرز باور نکردنی یه خانواده به آپارتمان ما آمدن، ابادانی هستن ، و رنگ پوستشون شکلاتیه،مرد خانواده برای من خیلی جذاب  اصلا استایل قشنگی هم نداره ،یک شکم گنده، کچل ،قد  متوسط ،اما فوق‌العاده خانواده خوبی هستن ، منی که تا حالا جز همسرم کسی مرد اول زندگیم نبوده،  چرا الان این حس درون من شعله ور شده علاقه مند شدم به مردان با پوست سیاه، 

قبلا از چهره های مشهور مثل رضا گلزار ،شهاب حسینی ،خوشم میومد وحتی شوهرم میدونست و میگفت این حس طبیعی چون اون هنر مند هستن ، ولی الان چرا من باید جدب مردان سیاه بشم ،راهکارتون برای تغییر این حس چیه 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین تنها و بهترین راهکار

دکتره همینن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

حالا اینجا همه میان میخورنت ک فکرشم خیانته و ...🤦‍♀️

چون اطلاعات ندارم درموردش نمیتونم کمکت کنم عزیزم

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔

می ترسم چیزی بگم اوضاع بدتر بشه

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز