2777
2789
عنوان

چجوری مردم این همه پولدار شدت

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 69 پست
حداقل از نظر لباس و تغذیه خانم باید ب خودش برسه ..ک همیشه خوب و سرحال و از نطر جسمی و ظاهری خوب بمون ...

اگر فراهم باشه بله ولی نه اینکه از همه جابزنه به خاطر خودش اگه همه خانمها اینجوری باشن بچه و زندگی به فنا میره

پدر منم کارمنده .. ولی ما عین مردم نیستیم هی فقد ب ظاهر برسیم.. در حد متعادل ب ظاهر میرسیم ولی خب پدرم فکر اقتصادی داره و همیشه طلای دست دوم میخره.. ک درستشم همینه بنظرم .. سفرمون رو داریم هرساله.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نه اینقد ولی باور کن هر کدوم ۱۰ تا ۲۰ تا النگو دارن از این درشتا من تو خوابم نمیبینم 🤣

اینو درست میگی   منم خیلی دیدم یکیش دوستم ماشالا بهش دوتا خونه و ماشین سنگین و سبک و کلی طلا دیروز ک رفتم بازار برا شب یلدا میوه گرفتم و موز برمیگرده میگه چرا موز میخری خبلی گرونه ما چند ماهه نخوردیم

وآقا کجا اقساطی؟؟ ژل باور من برا من یکی گرونه بخوام سالی یبار بدم ۲ تومن ترزیق کنم 😅😅 همینن ک میگی ...

سی سی ۳ تومنه 

وقتی کلی تغییر کنی چرا میصرفه 

چرا دندون اکثرا اقساطی هست دوستای من همشون قسطی دندون کامپوزیت کردن

منم قسط و چک داریم واسه همین پولمون حتی به لباس نمیرسه چ برسه شالی یبار ژل لب و ۵۰ تومن کامپوزیت🤣

کامپوزیت ۱۶ تومنی میزنن بابا

اونی ک نداره بیشتر بخاطر چشم و هم چشمی کامپوزیت میکنه جنس خوبم نمیزاره یه دوستامم کامپوزیت واحدی ۴۰۰ تومن گذاشته🥴

اخ حرفای دل من 

من‌که نداریم نداریم این مردم و باور نمیکنم 

سر و وضع و لباساشون عالی . تفریحاتشون . مهمونی هاشون. ماشین و خونه زندگی شیک و عالی.ما چندین ساله تو پراید گیر کردیم