2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 25 پست
متنفر شدم ازش میگه صد دفعه به این پسره گفتیم تورو نگیره تو زن زندگی نیستی

وااااای باورم نمیشههههه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=321750801]نمیدونم باید فکر کنم مقرضانه گفته یا نه ولی جملش و قشنگ بیان.نکرده و یک موضوع دیگه این جمله می‌تونه ...[/QUOTتو اون جمله یعنی مونده بودی تو کوچه مااوردیم نگه داشتیمت بعد میگه بیخود نیست هرکی تو زندگیت بوده ولت کردع رفته

شاید در کل یاوه گو باشه فقط در مورد تو اینطور نباشه ولش کن چرا خودتو مشغول افکار درهمش میکنی

همه کسانی که اطرافمون هستن فقط یادآور این هستند که خودت بهترین نسخه از خودتی❤️

تنها راهت اینه باهاش بحث نکنی،حتی تا حد امکان هم کلام نشی،کسی که اینقدر زبونش تلخه مطمئن باش اطرافیان هم میشناسنش پس نگران اینکه جلو بقیه چیزی بهت میگه هم نباش،از یه گوش بشنو از یه گوش بیرون کن،شک نکن اینکه حرفا و کاراشو نادیده بگیری براش بدترین تنبیهه

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
تنها راهت اینه باهاش بحث نکنی،حتی تا حد امکان هم کلام نشی،کسی که اینقدر زبونش تلخه مطمئن باش اطرافیا ...

نه واسه همه مظلومه به من میرسه سگ میگیرتش انگار 

دلم میخواد بکشمش

چرا باورت نشه ،ببین ما داریم الان تو اجتماعی زندگی میکنیم که دیگه نباید از کوبنده ترین حرفها هم تعجب کنیم ضعف نشون نده که دایم بخوا! از این راه وارد بشه

من خیلی از حرفها از پدر همسرم به گوشم می‌رسید باورت نمیشه اینایی که گفتی در مقابل اونا برام مثل تمجیدو تعریف بود اول رها کردم و کم کم دور شدم

نه واسه همه مظلومه به من میرسه سگ میگیرتش انگار  

بازم همون که گفتم ،فرض کنیم اینارو فقط به تو میگه ،همه رو هم با این نیت میگه که تو رو ناراحت و عصبی کنه،خب الان تو با حرص خوردنت داری توی زمین اون بازی می کنی،ولی وقتی ببینه تو برات اهمیتی نداره اصلا ،خودش کم میاره،یا اون کم نیاره تو دیگه به نادیده گرفتنش عادت می کنی،البته همه ی اینا که گفتم درصورتیه که واقعا قصد و نیت بدی پشت حرفاش باشه،بعضیا از رو سادگیشون همه چی میگن

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
هرچیی فکر کنی من مامانم فوت کرده میگه گفتیم مادر نداره بیاریم زیر بال و پرشو بگیریم

بگو خداروشکر سرحال و شادم 

نیازی ندارم تو بال و پر بشی عتیقهه

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.