یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من انجام دادم بارها سر اون بدنم دیگ مقاومه بعدش خانوادم گفتن کاش واقن میمردی
خب چرا اینجوری میکنی یکم خودتو قوی کن
من تا دم انجام دادنش رفتم اون زمانم افسردگی شدید داشتم و اوضاع داغون ولی انجام ندادم
سنت کمه گلم افسردگی الانت بخاطر سن کمته
و اینکه توی این سن کم کاش اصلا وارد رابطه نمیشدی همش ضربس تو این سن رل زدن
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
خب چرا اینجوری میکنی یکم خودتو قوی کن من تا دم انجام دادنش رفتم اون زمانم افسردگی شدید داشتم و اوضا ...
کاش فقط رل زدن بود گناه من فرا تر از اونه
کاش خانوادم سر سوزن بهم محبت میکردن تا تشنه محبت نبودم و دیت ب اون کارا نمیزدم واقن دیگه آبرویی ام برام نمونده
من بچه ناخواسته بودم دیر متوجه من شدن و برای سقط دیر بوده از نوزادی منو دادن یکی از همسایه ها ک بچه نداشت بزرگ کنه همیشه کتک خوردم واقن اسم این زندگی نیست