2777
2789
عنوان

خواستگارم

382 بازدید | 15 پست

دوستان جای من باشین نظرتون راجب این فرد چیه البته کیسای بهتریم باشن ولی طورین که کنار ایشون خیلی حس خوبی دارین 

مشخصات خودم 23سالمه

دانشجوی ترم 6حقوق

جدا شدم 

قیافم معمولیه ولی دلنشینه 

حالا اون 

34سالشه 

اخلاقش خیلی خوبه و سنگینه 

قیافش و تیپش خیلی خوبه و ایده عالمه 

شغلش مهندس عسلویس 

وضعیت مالیشم متوسط رو به بالاس

بچه داره .. پیش مادرشه 

با بچه نمیتونم کنار بیام با اینکه میگه حضانتشو کلا میده به مادرش .. و اینکه من کلا به ازدواج فکر نمیکنم ولی ایشون اصلا نمیدونم چمه وقتی باهاش صحبت میکنم نظرم برمیگرده و میگم تحت هر شرایطی میخوامش ولی یکم میگذره بچه یادم میفته یه حس خجالتی دارم که اگه ازدواج کنم باهاش نظرات بقیه رو نمیتونم تحمل کنم 

بالاخره شد ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا زمانی که زنده هستی کاری رو بکن که حالت رو خوب میکنه به حرف دیگران گوش نده

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
نمیدونم چمه واقعااا من خواستگارای خیلیی بهتریم دارم اما این اصلا تو همون نگاه اول به دلم نشسته😑&nbs ...

اون بچه تا اخر عمرت سایه اش تو زندگیت هست چون سهم بیشتری از تو از اون مرد داره...اگه نمیتونی بچه رو قبول کنی زندگیت خراب نکن

جدی ؟ منم یه خواستگار دارم میگه یه هفته سرکارم یه هفته آزاد تو عسلویه است عراق هم می‌ره..خدایی درآم ...

حقوقای اونجا حدداقل کارگرش 30میگیره .. بستگی داره جایگاهش چیه .. این کلا 14روز سرکاره

بالاخره شد ♥️

اون بچه تا اخر عمرت سایه اش تو زندگیت هست چون سهم بیشتری از تو از اون مرد داره...اگه نمیتونی بچه رو ...

دقیقا هیییی میام کنار بیام البته من با بچه مشکلی ندارم چون خودم هیچ وقت نمیخوام بچه دار شم نظرم رو اینه بچه از پروشگاه بیارم .. بیشتر نظرم اینه بقیه میخوان چی بگن راجبم 

بالاخره شد ♥️

به دلت نشسته و با بچه مشکل نداری چون میگی از پرورشگاه دوست دارم بیارم به حرف دیگران اهمیت نده ...

افتضاح میترسم از حرف بقیه خانوادم نه هاا .. عمویی داییی چیزی همیشه دوست داشتم ازدواجم تک یاشه و بدون هیچ معایبی اماا هرر کی میاد سمتم با اینکه جایگاهاشون خیلی خوبه و هر کی جای من باشع اوکی میده ولی به دل من نمیشع ازدواج اولم بدون عشق و اینا بود فقط بر اساس یه سری معیار مزخرف انتخابش کردم دوس دارم انتخاب دومم خیلی عاقلانه باشه از هر جهت 

بالاخره شد ♥️