2777
2789
عنوان

شب یلدای من 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست
فقط اینو بدون که تنها نیستی خیلیا کسیو ندارن میگن خدا یار بی کسونه غصه نخور

ولی دنیا  به من یه خانواده باحال بدهکاره  من اینجوری دوست ندارم باشم 😔 کل زندگیم یکنواخته انقدر یکنواخته وقتی ی مهمونی مسخره دعوت میشیم از خوشحالی بال درمیارم با اینکه میدونم اونجاهم خوش نمیگذره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ایکه از کارش راضیه بیشتر لجم میگیره

ببین بلند شو سلیطه بازی در بیار پاشو بپوش خوشگل کن بگو من رفتم هرکی خواس دنبالم بیاد😂😂

بعدشم چیکار بابات داری مگ خواهر نداری با خواهرت یا مامانت برو بیرون دوری بزن دلت واشه

منکه رفتم حموم خوشگل کردم هیشکی بیرون نبردم بد خورد تو پرم لامصب😂😂😂

ببین بلند شو سلیطه بازی در بیار پاشو بپوش خوشگل کن بگو من رفتم هرکی خواس دنبالم بیاد😂😂 بعدشم چیکا ...

الهی😂😂اجازه نمیدن بیرون برم  خواهرمم ا خودم بی عرضه تر. مامانم گویا راضیه از این وضیعت🤦داداشم که با دوستاش رفته شمال  

دوستمم با خانوادش دور هم جمع شدن 

کلا اگه بگم این وقت شب میخوام برم بیرون با دمپایی خیس مواجه میشم 😂😂😭

ولی دنیا  به من یه خانواده باحال بدهکاره  من اینجوری دوست ندارم باشم 😔 کل زندگیم یکنواخته ...

دقیقا منم همینجوری هستم . 

خونمون الان تو سکوت مطلقه وقتی یادم به بی کسیم میوفته دلم میگیره . دلم میگیره از این که خیلی‌ها الان خونشون شلوغ و پر و صدا و صداس میگن می‌خندن خوش میگذرونن اما من حتی یک نفر رو هم ندارم باهاش وقت بگذرونم.....  

می‌دونی چیه؟؟ آدم های بی کس و تنها مثل من و شما باید یاد بگیرن تنهایی خوش بگذرونن. یاد بگیرن بخاطر مناسبت هایی که میره و میاد و تنهان  کمتر غصه بخورن .... من خودم الان می‌خوام فیلم دانلود کنم نگاه کنم... البته هرشب نگاه میکنم ولی خب امشبم نگاه میکنم . 

تنت سلامت باشه عزیزم غصه نخور گور بابای یلدا 

دقیقا منم همینجوری هستم .  خونمون الان تو سکوت مطلقه وقتی یادم به بی کسیم میوفته دلم میگیره . ...

دقیقااا تمام حرفات حرف دل من بود منم هعی بغضمو قورت میدم  میگم اشکال نداره خیلیا اینجورین 

متاسفانه فیلم دوست ندارم فقط  امیدوارم سال دیگه اینجوری نباشم هررر سال همینه دعام🤦

واقعا گوربابای یلدا