2777
2789
عنوان

سینه ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 44 پست
عزیزم منظورم اینه که تا دوسال دیگه بلوغم تموم میشه دیگه امکان نداره بزرگتر شه

نه بابا این با ازدواج و حامله شدن و بچه شیردادن و مدام تغییر شکل میده ولی به نظر من کوچیکش خیلی خشگله 

نقلیه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
پس من چرا نمیشناسمت😂😂 اسم کاربریت😁😅

😎😎 سابسکرایب کن بشناسی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا این با ازدواج و حامله شدن و بچه شیردادن و مدام تغییر شکل میده ولی به نظر من کوچیکش خیلی خشگل ...

منم میگم کوچیک خیلی بهتره 

ولی واسه من کوچیک نیس. اصلا هیچی ندارم

تا آخر عمر که رشد نمیکنه  فوقش تا ۲۰

دست از سر ممه هات بردار 🥴تا زمانی که پرولاکتین ، استروژن پروژسترون تو بدنت ترشح میشه امکان رشدش هست این هورمونا زمان یائسگی کم میشه مه اون موقع هم میرن پروتز میکنن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

😎😎 سابسکرایب کن بشناسی

نمیشناسم  اگه بگی کی اومدی همسایه من شدی شاید شناختم ی راهنمایی بکن😂😂

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

منم میگم کوچیک خیلی بهتره  ولی واسه من کوچیک نیس. اصلا هیچی ندارم

ازمایش هورمونی بده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
نمیشناسم  اگه بگی کی اومدی همسایه من شدی شاید شناختم ی راهنمایی بکن😂😂

وا من بدنیا اومدم همسایه تون بودیم کلثوم جون 🤧😁

وا من بدنیا اومدم همسایه تون بودیم کلثوم جون 🤧😁

عه خب همسایه های ما زیادن من نمیدونم تو کدومشو حداقل اسمتو بگو بشناسم😉😅😅

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

عه خب همسایه های ما زیادن من نمیدونم تو کدومشو حداقل اسمتو بگو بشناسم😉😅😅

تیناام گلم خواهر مینا😂

تیناام گلم خواهر مینا😂

هااا ولی من تاحالا ن همسایه ای ب اسم تینا داشتم ن مینا😂😂خوشحال شدم از اشناییت😉😅

می‌دونم وزنم کمه  ولی من خیلی دخترای هم وزن خودمو دیدم که سینه هاشون از من بزرگتره

اون ژنتیکیه

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)
هااا ولی من تاحالا ن همسایه ای ب اسم تینا داشتم ن مینا😂😂خوشحال شدم از اشناییت😉😅

همچنین 🙌

عزیزم سینه بافتش چربیه و وقتی وزنت بره بالاتر بزرگ تر میشه نگران نباش و اینکه تو بدترین حالت اینه که ...

آره منم باید برم پروتز کنم چون دیگه ۲۰ سالمه و دیگه بزرگتر نمیشه 🫠

یعنی اینقدر ورزش کردم که آب شد چون بافت سینه خانوما کلا چربیه نه عضله که بزرگ بشه با ورزش...

دوست هم ندارم ازدواج کنم یا بچه و... بهش فکر کردم و طبق چیزی که دیدم تو خانوادمون مامانمم ۴ سال پیش بعد شیردهیش اینقدر آب شد و بد شد که رفت پروتز کرد با دکتر رجبپور الان خیلی خوب شده منم دلم میخواد

چون اگه قرار بود با شیر دادن و بچه درست بشه که نباید مامانم اونجوری میشد ...

عملشم راحت بود دست دکترش سبک بود کلا دو بند انگشتم کمتر جاش اونم خیلییی محو که دقت کنی ببینی هست

دوستم ندارم چاق شم که کل بدنم سرش خراب شه🫣🥲