2777
2789
عنوان

دختر ۱۹سالم بهم گفت ازت متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 21 پست

تازه رفته تو اجتماع .محیط تاثیر گزاشته .سعی کنید زیاد بهش گیر ندید چون بدتر میشه .خواهر منم اینجوری شده و دیگه بهش گیر نمیدیم .

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم احتمال میدم رابطه عاطفی داره . وابستگی داره به جایی که گاهی ارضاع عاطفیش می‌کنه گاهی نه . تا میتونی بهش محبت کن و عشق بده . تا میتونی به پر و پاش نپیچ وقتی گرفته س ولی سعی کن کارایی بکنی که خوشحال بشه . وقتی بهت پرخاشگری می‌کنه فقط سکوت کن و تنهاش بگذار. به نظرم نترس این چیزا خیلی طبیعیه . میدونم برای ما مادرا خیلی سخته اما دورانیه که باید بگذرونیم 

میترسم کاری نکنم بزرگتر بشه این اخلاقا و رفتارا روش بمونه  سخت میشه باهاش حرف زد دنبال دعوا و ...

دقیقا خواهر منم رفت دانشگاه اینجوری شد .تقصیر خودش نیست رفتار پدر  و مادر با بچه ها رو میبینه حسرت شده تو دلش .درست میشه

خواهر های عزیزم لطفا یه صلوات هدیه کنید به قلب مهربون آقا امام زمان (عج)

عزیز بهترین راه  مشاور خوب . منم پسر نوجوان دارم باید دست از نصیحت برداری .خودم اینطوریم حتی وقتی اشتباه میکنه .قبلا زیاد نصیحت می‌کردم و ازم دور شده بود الان سعی میکنم شنوده  حرفایی بشم که اصلاً دوست ندارم و علاقه‌ای به شنیدنش ندارم ولی خودمو مشتاق نشون میدم و به حرفاش گوش میدم واینطوری احساس دوستی وصمیمیت بیشتری بینمون هست وخیلی بااحتیاط وزیر پوستی حرف ونصیحت میکنم   به نظر من مدتی شما این رویه رو در پیش بگیرید ولی حتماً در کنارش مشاور بسیار خبره‌ای رو پیدا کنید تا بتونه راهنمایتون کنه

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊