army33 مدیر عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 2640 عنوان چيكار كنم؟😢 | مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 19 پست اقا امشب شب يلدا اوكي؟ما يجا دعوتيم كه من نه اونجا راحتم نه ميتونم خوب غذا بخورم(وسواسسس) اونجا معذبم نميتونم هيچكار كنماگ خونه خودمون بود خيلي خوب بود شب يلدام خراب شدنميخوام برم ولي بابام اصرار داره بايد بياي زشته 날 이 해할 수 없다 고판단 하 지 마;! 1402/09/30 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
agh6370 عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 956 جناب شوهر نمیزاره. میگه اگه زن ترک میخواستم تو رو نمیگرفتم ، حق نداری یاد بگیری. شوهرت منطقی نمیگهزبان یاد گرفتنش خوبه حالا هر زبانیبعد اینکه ترکی رو بفهمی اگه با فرهنگ و احساسات و سنت های یک قوم بزرگ از ایران آشنا میشی درکش میکنیبه نظرم خیلی شیرینه من شمالیم ولی اقوام ایرانو فرهنگشونو دوست دارم
arezoo_22 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 7893 جناب شوهر نمیزاره. میگه اگه زن ترک میخواستم تو رو نمیگرفتم ، حق نداری یاد بگیری. از شوهرت راضی هستی ؟ رفتارش باهات خوبه؟ 🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
جهان۵ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 15854 از شوهرت راضی هستی ؟ رفتارش باهات خوبه؟ نه ، اونا به شدت مردسالار هستند ولی خانواده ما برای زن احترام زیادی قائل هستند ، این خودش بدجور روی همه چیز اثر میذاره ، همه چیز زندگی .
جهان۵ عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 15854 شوهرت منطقی نمیگه زبان یاد گرفتنش خوبه حالا هر زبانی بعد اینکه ترکی رو بفهمی اگه با فرهنگ و احساسا ... اگه فرهنگ و آداب و رسومشون جالب و خوب باشه آره ، لابد چیزهایی توشه که ندونم بهتره. وگرنه اجازه میداد.
arezoo_22 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 7893 نه ، اونا به شدت مردسالار هستند ولی خانواده ما برای زن احترام زیادی قائل هستند ، این خودش بدجور روی ... عجببب گفتم اگه شوهرت خوبه که به حرفش گوش کنی حالا که اینجوریه یواشکی لغات ترکی رو یاد بگیرم گلم ، باز نوشتارش که مثل فارسیه زود تر یاد میگیری مطمئنم بعدشش ماه حداقل نصف حرفاشونو میفهمی تو گوشیت لغاتو ذخیره کن و بخون و ب شوهرتم هیچی نگو 🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫