2777
2789
عنوان

خدای من

296 بازدید | 24 پست

ببين از ساعت چند خوابیدم بیدار شدم ببین که در چه حالی هستم ببین یک ظالم با من چه کارها کرد

بی وجدان خدانشناس نامرد همه چیزم رو به آتیش کشید ای خدا میدونی من تلافی نمیکنم اصلا به کسی آزار نمیدم میگذرم ولی تو نگذر که نمیتونم از واگذار کردن بگذرم مراقبم باش خدایا من کسی رو جز تو ندارم که شاهدی چه بلاهایی سرم آورد

ای خدای مهربون مگه نگفتی حواسم هست صدام کن تا اجابت کنم نترس من هستم پس تنهام نگذار 

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون که سپردی به خدا کافیه...پس وقتی همه چیز رو به خودش واگذار کردی آروم بگیر ...اگه اعتماد داری به خدا همه چیز رو به زمان بسپار..ذکر بگو ...انشاالله خدا همین دنیا جواب دل شکستت رو میده.جواب دونه دونه اشکات رو پس میگیره...صبور باش.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

علتش چیه ازارت میده.. بی دلیل با شما دشمنه یا چی! بسیار سربسته گفتید نمیفهمم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چی شده مگه خیلی بده آدم اینجوری زخمم بخوره هیچوقت آدم سابق نمیشه

من تنها چیزی که میخوام اینه فقط خدا کمکم کنه مراقبم باشه از این آدم دورم کنه و حتی از سابق مهربان تر هستم خودم سر یک حرف ناحقم معذرت خواهی و حلالیت بعد این آدم اینجوری ...!!!

همون که سپردی به خدا کافیه...پس وقتی همه چیز رو به خودش واگذار کردی آروم بگیر ...اگه اعتماد داری به ...

یه چیزی بگید مطمئن بشم مراقبم خواهد بود من هم یک حرف بد زدم که هزار بار گفتم ببخشید حلال کنید ولی تقصیر خودش بود که قلبم رو شکست تا گفتم !

یه چیزی بگید مطمئن بشم مراقبم خواهد بود من هم یک حرف بد زدم که هزار بار گفتم ببخشید حلال کنید ولی تق ...

نزار شیطان شک به دلت بندازه،مگه میشه خدا مراقب بنده هاش نباشه ؟؟توی هر شری خیری هست مگه غیر اینه؟

گر نگه دار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
یه چیزی بگید مطمئن بشم مراقبم خواهد بود من هم یک حرف بد زدم که هزار بار گفتم ببخشید حلال کنید ولی تق ...

من نمیدونم چه اتفاقی افتاده....دلتو شکستن توام با حرف دل طرف مقابل رو شکستی و بعدش عذاب وجدان گرفتی و ازش حلالیت گرفتی؟اگه اینجوریه خدا اگاهه از دل بنده هاش،نگران نباش.

نزار شیطان شک به دلت بندازه،مگه میشه خدا مراقب بنده هاش نباشه ؟؟توی هر شری خیری هست مگه غیر اینه؟ گ ...

آخه من هر لحظه بیشتر میشکنم و درک میکنم با من چه کرده داره با من چی کار میکنه یا چی کار میخواد بکنه گفته بود با پنبه سر میبرم خب خدا هم با پنبه سر ببره اگر خدا زودی آرومم کنه از اون دورم کنه حواسش به خواسته ها باشه از واگذار کردن این جوری هم میگذرم ولی ..........

آخه من هر لحظه بیشتر میشکنم و درک میکنم با من چه کرده داره با من چی کار میکنه یا چی کار میخواد بکنه ...

عزیزم بازم میگم دعای علقمه رو هرشب قبل خوابت با خلوص نیت با ترجمه بخون ،خدا انشاالله شر بدخواهات رو از زندگیت دور می‌کنه.داره تهدیدت می‌کنه میفهمم ،خوابو از چشمات گرفته،ولی حساب کتاب خدا اینجوری نیست.خدا قربونش بشم صبرش زیاده صبر ما کمه،به وقتش حسابشو میرسه فقط تو از خدا غافل نشو و دیگه با اون آدم همکلام نشو.نقطه ضعف دستش نده .

من نمیدونم چه اتفاقی افتاده....دلتو شکستن توام با حرف دل طرف مقابل رو شکستی و بعدش عذاب وجدان گرفتی ...

دقیقا ولی اون آدم از اول با نزدیکی به من نیت های بد داشته من دیر متوجه شدم دیگه با اذیت های بیشتر تازه فهمیدم واقعا چه خاکی به سرم ریخته گولم زده با زندگی بازی کرده همه چی رو به دست گرفته میگه قل خوردنت ملسه دیگه بهش گفتم شما فلان جور و آدم عقده ای و بدی هستید بعد گفتم آخه این رو چرا گفتی که خدا زده مبادا سر خودت بیاد برو بگو ببخشید اون خدا نشناسه تو که نیستی رفتم ولی میدونم عقده ای و لجباز هست دعا کنید خدا رحم کنه 

عزیزم بازم میگم دعای علقمه رو هرشب قبل خوابت با خلوص نیت با ترجمه بخون ،خدا انشاالله شر بدخواهات رو ...

داشتم کابوس میدیدم از طرفی غیر از هدر کردن عمر جوانی استعدادم هر کاری خواسته کرده به شکل شناس ناشناس و شخصیت و اعتمادم به مردم رو خراب کرده ولی آخرش شده آدم خوبه از طرفی به خودم انگ خیالاتی بودن زده !

دقیقا ولی اون آدم از اول با نزدیکی به من نیت های بد داشته من دیر متوجه شدم دیگه با اذیت های بیشتر تا ...

نباید ازش معذرت خواهی میکردی،الان فکر می‌کنه ازش ترسیدی ،نقطه ضعف نشون نده.

حالا که فهمیدی چجور آدمیه ازش دوری کن ،مثلا چه غلطی میخواد کنه؟مگه شهر هرته؟برفرض میخواد آبروت رو ببره میری ازش شکایت میکنی اینم بهش میگفتی میدم پدرت رو در بیارن که با آبروی کسی بازی نکنی و کسیو گول نزنی فکر میکنی بی کس و کارم ؟(اگرم نمیتونی شکایت کنی لااقل اینجوری برخورد کن تا فکر نکنه ترسیدی و هر وقت بخواد تو مشتش هستی)اتفاقا میگفتی واگذارت کردم به خدا تا عمر داری لعنت من پشت سرته....هیچوقت هیچوقت از نقطه ی ضعف با کسی که بهت آسیب زده حرف نزن.اتفاقا نباید مهربون تر باشی ،مهربون باشی سوارت میشن آبجی گلم.الان اون داره خواب هفت پادشاه رو میبینه و تو از نگرانی بی خوابی....نزار بهت بخنده و با خودش فکر نکنه هر جوری تو رو بچرخونه میچرخی و مطیعش هستی...نزار تو مشتش بگیره تو رو ....از همه جا بلاکش کن اگه محیط کاره دیگه نرو ...یه سیمکارت بخر به یکی از پسرای فامیل بگو طرف مزاحمم شده بده برینن بهش بفهمه ...بعدم سیمکارت رو گم و گورش کن.