maty_v مدیر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 575 عنوان چرا بیداری؟ | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 27 پست علت بیداریت چیه؟ 1402/09/30 | 03:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12469 والا من الآنم نمیدونم قضیه چیه و برای چی بده داداشت خیلی بلده حالا تو دعوا ش کن گفتن وازلین برای چیز دیگسنه دیگه اومدگفت اشتی اشتی بریم دور بزنیم منم قهرکردم نرفتماخ قرارشد فرداشب یلدا منواون بریم بیرون شام پیتزابده و دورم بدهدیگه فرداشب نمیرمهمراه پدرومادرم وبرادرهای دیگمم نمیرم خونه پدربزرگم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
baran۷۳۵ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 4987 بیماری؟ نه. چندسالیه اینطورم لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
maty_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 575 گفتن وازلین برای چیز دیگس نه دیگه اومدگفت اشتی اشتی بریم دور بزنیم منم قهرکردم نرفتم اخ قرارشد فرد ... چند سالته؟ برادرت چند سالشه؟
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12469 چند سالته؟ برادرت چند سالشه؟ من۲۶اون۲۹ خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12469 عه فکر کردم کوچولو باشی نه😂😂🤣وچون تک دخترمهوامو خیلی دارنگلم من لوس نیستم خخچندین ماه برام مشکلی پیش اومده خانواده ومخصوصابرادراخرم وپدرم حساسن خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
maty_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 575 نه😂😂🤣وچون تک دخترم هوامو خیلی دارن گلم من لوس نیستم خخ چندین ماه برام مشکلی پیش اومده خانواده ... زنده باشید امیدوارم حال دلتون خوش باشه🌺
مهربان۳۱۳ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 6264 اومدیم شهرستان خونه مادرشوهر واسه شب یلدا منم یه کم مریض احوال بودم از قبل معدم اینا میسوخت هر جور بود سختی خوابیدم بچه خواهرشوهرم حدود ساعت دو یه بیست دقیقه ای بیدار شد گریه میکرد منم دیگه از صداش خوابم سبک شد و کلا دیگه خوابم نبرد
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12469 زنده باشید امیدوارم حال دلتون خوش باشه🌺 ممنون قشنگمراستی یلداتون هم پیشاپیش مبارک خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
maty_v مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 575 ممنون قشنگم راستی یلداتون هم پیشاپیش مبارک یلدا شما هم مبارکدلت شاد لبت خندون
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12469 یلدا شما هم مبارک دلت شاد لبت خندون 🥰🥹❤️❤️❤️🙏🙏 خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...