2777
2789
عنوان

در چه حالید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 23 پست
من اتفاقا امسال خیلی راحت سال قبل و سال قبلترش خونه مادر شوهرم بودم جر میخوردم ژله و کیک و حلوا و شی ...

چه خوب که امسال راحت تری 😁 چرا مادرشوهرا اینطوری میکنن با ادم؟ من مجردم ولی خب خیلی دیدم امسال اینطور مادرشوهرا🤐

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
بقیه رو میبینم در تدارک یلدان خیلی ذوق میکنم  ما برای یلدا با تاخیر شنبه شب مهمونی دعوتی ...

قربونت سفر بی خطر❤️

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب که امسال راحت تری 😁 چرا مادرشوهرا اینطوری میکنن با ادم؟ من مجردم ولی خب خیلی دیدم امسال اینط ...

ببین سفر تا صد یلدا با من فقط شام می‌پخت آخرشب غش میکرد میگفت هلاک شدم از خستگی یلدا برای من یعنی حمالی 

ببین سفر تا صد یلدا با من فقط شام می‌پخت آخرشب غش میکرد میگفت هلاک شدم از خستگی یلدا برای من یعنی حم ...

🤣🤦🏻‍♀️🥲

چ همه تون خوشحالین و ذوق دارین ما ک چیزی نداشتیم چیزی ام نخریدیم💔

قربونت عزیزم مهم با هم بودنه 

به چیزای کوچیک همه داریم ذوق میکنیم...

قربونت عزیزم مهم با هم بودنه  به چیزای کوچیک همه داریم ذوق میکنیم...

درسته..در حدی میوه و تخمه داریم کیکم فردا اگ شد درست میکنم منظورم اینه مث خیلیا نتونستیم چیزی فراهم کنیم یکم دستمون خالی شد این ماه..

درسته..در حدی میوه و تخمه داریم کیکم فردا اگ شد درست میکنم منظورم اینه مث خیلیا نتونستیم چیزی فراهم ...

کاملا منطقیه انقدر که هزینه ها بالا و سرسام اوره🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️