2777
2789
عنوان

عقد داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3891 بازدید | 154 پست
بریم بریم😂😂😂😂😂ببینیم پرنسس چکار میکنه حتما گروه سرودم خبر کرده براش بخونن😂😂😂😂

حالابخدامن اصلایلدایی نداشتم دیشب به شوهرم میگم یلدایی چی برام میخری گفت هیچی بقیه مناسبتاکم بودیلدایی هم اضافه شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بلی😢

بعد شما چرا انقدر بی زبونین که هیچی نمیگین بهش میگفتی اسب پیشکشیو که دندونشو نمیشمارن داداشم تو شکم همین زن بززگ شده اگه سلیقش بده پسرم به مامان میره سلیقش بده که تو رورانتخاب کرده ولا من جات میبودم نمیزاشتم برن

بدای بچه دار شدنم‌صلوات بفرستید لطفا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂😂😂😂😂😂😂😂 ترکیدم از،خنده

والادیگه همینه 

عنشونم که نگم برات🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اصلافکرشم برام خنده داره بخوان لبوبخرن بعدبه مهمونابدن اخه لبوروبایدتوخونه بشینی نگاه تی وی کنی وبخوری

حالابخدامن اصلایلدایی نداشتم دیشب به شوهرم میگم یلدایی چی برام میخری گفت هیچی بقیه مناسبتاکم بودیلدا ...

والا من 🤣🤣🤣🤣عیدیم بهم ندادن چه برسه یلدایی🤣🤣🤣🤣 شوهرم میگ۶ عید و یلدا یه شبی مثل بقیه شبا خواهر منم مثل توم 

ببین اگه نمیخوای یه عمر بگه خواهرشوهرم فلان و بهمان و نذاشت من کارمو بکنم و به داداشت یه عمر زندگی غر بزنه که خواهرت نذاشت خاطره های رنگی بسازم😒بکش کنار

آدم به کسی خوبی می کنه که قدر بدونه

میگه اینا تو تاپیک اسی شرکت کردن 😂😂😂بی کلاسن نمیخوام

گوه خورد🤣🤣🤣مگه ماچمونه مامیریم یه اهنگم انتخاب میکنیم میگیم رفیقای اسی هستیم🤣🤣🤣🤣🤣اومدبم برقصیم اسی رو همونجاجرمیده🤣🤣🤣🤣

خیلی طبیعیه که دلش نخواد و خریدا و تزئیناتو بخوان خودشون به عهده بگیرن. توقعتون بی جا و حداقل مال ۳ ...

اینکه کادو عقد رو هم خودش بخره توقعه؟والا ما تا الان ندیدیم همچین چیزیو

خیلی طبیعیه که دلش نخواد و خریدا و تزئیناتو بخوان خودشون به عهده بگیرن. توقعتون بی جا و حداقل مال ۳ ...

والا قفس و... ک اجاره ایه یه ربان یارو بسته من نمیتونم 🤣🤣🤣

والادیگه همینه  عنشونم که نگم برات🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اصلافکرشم برام خنده داره بخوان لبوبخرن بعدبه م ...

شلوار گل گلیم پات باشه🤣🤣🤣🤣🤣خدا لعنتت نکنه چقدر خندیدم

میگه خوبشم میگه فقط دهنت مثل دهن من باز میمونه کلا میری شک. ما خواهرا خیلی گناه داریم 

اره همه جا هم اسممون بد در رفته

رویا ان چیزی نیست که شب در خواب میبینید رویا انچیزی است که نمیگذارد شب به خواب بروید