2777
2789
من 26 عروس دوم 21 عروس سوم 24 برادر شوهرم دوقلو ان 27 سال دارن تقریبا شیش ماه از من بزرگترن برادرشوه ...

همتونم‌هم‌سن‌سال هستید خیلی خوبه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اوه  ما نه، من بزرگی هستم که بیستو شیش سالو خورده ای دارم

ما ۶ تا جاری هستیم

دوتای بزرگه نوه هم دارن ما ۴ تای آخری با هم‌جوریم. من از همه کوچیکتره ۲۳ سالمه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

من قدم ۱۷۵عه در اینصورت پیش شما فک کنم دراز حساب میشم🤔🤔😂😂😂😍

تو بیای تو جمع ما واقعا به قول خودت دراز محسوب میشی فک کن من با قد ۱۶۳ میگن تو قد بلندی .😅😅

ما ۶ تا جاری هستیم دوتای بزرگه نوه هم دارن ما ۴ تای آخری با هم‌جوریم. من از همه کوچیکتره ۲۳ سالمه

ما جاری اولیم بچش چهارماهشهجاری دومیم بارداره دوم همین برج عروسی داشتن منم هنوز بچه ندارم