2777
2789
خب ینی چی اینجور حرف میزنی  میخای ثابت کنی دختری باشه ثابت شد فقط برو خدافظ

ک اینطور شوما همچنان فشار بقول اینجا برا بابات ک نی زنیکه 

.شاید در جایی دیگر مرده ایم و این جهنم ماست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما باهم مثل خواهریم فراتراز خواهریم😍خداروشکر مهمونیا مون با همه مسافرتامون باهمه بیرون رفتنامون ...

وای چقدر خوب آفرین خوشبحالتون

جاری من ک تا دید شوهرش بامن خوبه حسودی کرد رابطمونو خراب کرد الان یسالع حرف نمی‌زنیم

همه خونه ی جاریشونن 😂 من مجردم مامانم شاغل باید خودم درست کنم همه چیو 🙂

ما سه تا عروسیم که سه تامون رو یک سال عروسی گرفتیم 

من عروس اولی بودم سال اول اومدن یلدا خونه من پارسال خونه اون جاریم بودیم امسال هم این جاریم 

ما سه تا عروسیم که سه تامون رو یک سال عروسی گرفتیم  من عروس اولی بودم سال اول اومدن یلدا خونه ...

عزیزم چه بامزه 😄😄

به که بسپارمت ای خاک به بادت ندهند ، به که بسپارمت ای خانه که ویران نشوی 🖤

وای چقدر خوب آفرین خوشبحالتون جاری من ک تا دید شوهرش بامن خوبه حسودی کرد رابطمونو خراب کرد الان یسا ...

اوه چه بد

واقعا نعمته جاری ها باهم خوب باشن 

ما با برادرشوهرامون مثل خواهر برادریم

ما باهم مثل خواهریم فراتراز خواهریم😍خداروشکر مهمونیا مون با همه مسافرتامون باهمه بیرون رفتنامون ...

منم‌ تقریبا همینجورم‌با جاریام. هوای همو داریم . هر جا هم‌بریم‌معمولا زنگ میزنیم باهم بریم 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

اوه چه بد واقعا نعمته جاری ها باهم خوب باشن  ما با برادرشوهرامون مثل خواهر برادریم

والا مام اونجور بودیم ولی چون من سنم کمتر بود و از اون سرتر بودم دوست نداشت شوهرش بمن توجه کنه.خودش همه چیو بهم زد

وای چقدر خوب آفرین خوشبحالتون جاری من ک تا دید شوهرش بامن خوبه حسودی کرد رابطمونو خراب کرد الان یسا ...

جاریت چه حساسه. ما جارایا با برادرشوهرا خیلی خوبیم اصلا از این تصورات نداریم

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

فک کنم سال دیگه بیان خونه من😂 چون اون برادر شوهر اخرین بچست هنوز  خواهرشوهر هم نداریم

پس همون خواهر شوهر ندارید ک رابطتتون خوبه

دلیل اصلی بهم خوردن ما همون حرف بردن آوردن این خانما شد😂😂

2790
2778
2791
2779
2792