2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 34 پست
من یه جا میرفتم برای طب سنتی ، پریودم کلاً منظم شده بود بدون دارو انقدر خوشحال بودم ولی داروهای خیلی ...

منم رفتم واسه طب سنتی ولی چون از دمنوش متنفرم آدامس ندادم خیلی هم گرونن

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
خب صبح زود برو پیاده روی... دانشجویی ؟

سال دوازدهمم و الان چند ساله درگیر این لعنتی ام سه سالی هم میشه دیگه نه سونو رفتم نه قرص انداختم نه حتی دکتر زنان خسته شدم دیگه انقدر برای چیزای مختلف رفتم دکتر و هیچ نتیجه ای نگرفتم حالم از دکتر بهم میخوره 😭😭😭😭

یبار رفتم پیش یه دکتر گفت این فردا پس فردا نازا میشه انقدر بدم اومد انقدر حالم بد شد💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چجوری ، انقدر به خاطر درس چپیدم تو خونه خسته شدم اگرنه خودمم دلم میخواد دیگه حالم داره از درس به ...

داخل خونه نرمش کن همون کافیه 

ورزشای سنگین خوب نیست برای تنبلی تخمدان

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

موقع پریودی حموم نرو غذاهای طبع گرم بخور قندمصنوعی نخور همراه پیازدرمانی من قرص ویتاگنوسم میخوردم فقط همین دیگه قرصهای شیمیایی نخوردم.  اول یا ازمایش پرولاکتین بده یا انقدری محکم سینه هاتوفشاربده ببین چیزی ازش درمیادیانه اگ نه ک حله

سال دوازدهمم و الان چند ساله درگیر این لعنتی ام سه سالی هم میشه دیگه نه سونو رفتم نه قرص انداختم نه ...

چه دکتر بی شعوری بوده .... عزیزم اگه شیفت صبح هستی عصرها برو پیاده روی شیفت ظهر هستی صبح ها برو یه برنامه بچین ... دختر همسایه ما هم مدرسه میره اما هر روز غروب میره باشگاه

لعنت ب تخمدان پلی کیستیک خواهر منم خمینطوره شاید سالی یبار پری بشه . ناراحتم براش 

پیازدرمانی کنه منم پریودیم یکم مشکل داشت لکه میدیدم قبل وبعدش  رفتم کلی دارو داد بدتر پریودیم قط شد منم باپیازدرمانی خداروشکرخودمودرمان کردم منظم شد

منم رفتم واسه طب سنتی ولی چون از دمنوش متنفرم آدامس ندادم خیلی هم گرونن

من دیگه طعم دمنوش و اینطور چیزا برام عادی شده جدیداً هم پیش یکی میرم میگه اول باید کهیرت خوب بشه کبدت پاکسازی بشه همه چی هم پرهیز خب من چی بخورم آخه 🤦🏻‍♀️

چه دکتر بی شعوری بوده .... عزیزم اگه شیفت صبح هستی عصرها برو پیاده روی شیفت ظهر هستی صبح ها برو یه ب ...

دارم سعی می‌کنم برم می‌خوام پیش متخصص تغذیه هم برم برای اضافه وزن ، آره اون دکتره که با حرفش در من فوبیا ایجاد کرد همش یاد حرفش میفتم ، اسم خواستگار و اینطور چیزا میاد سریع یاد کیست میفتم میگم نه نمیشه من کیست دارم😑( البته که کیست هم نبود من سنم کمه وقت اینجور چیزا نیست کلاً)

قند و شیرینی مصنوعی و ماکارانی کلا حذف کن اصلا نخور  دمنوش بابونه و پنیرک هرروز بخور تا یه مدت ...

یعنی با همین ها خوب شد؟

قرص و اینطور چیزا هم مصرف میکردین؟

موقع پریودی حموم نرو غذاهای طبع گرم بخور قندمصنوعی نخور همراه پیازدرمانی من قرص ویتاگنوسم میخوردم فق ...

حموم که موقع پریودی اصلاً نمیرم ، ممنونم ازتون خیلی امیدوار شدم کاش این کیست خوب بشه 

حموم که موقع پریودی اصلاً نمیرم ، ممنونم ازتون خیلی امیدوار شدم کاش این کیست خوب بشه 

خوب میشه عزیزم پیازدرمانی روشروع کن شک نکن. البته قبلش همونطور ک گفتم حواست ب پرولاکتینت باشه

من دیگه طعم دمنوش و اینطور چیزا برام عادی شده جدیداً هم پیش یکی میرم میگه اول باید کهیرت خوب بشه کبد ...

ببین من همه راه هاشو رفتم ، تا وقتی استرس رو از خودت دور نکنی ، تحرک نداشته باشی ، وزن کم نکنی همینه حالا هی برو دکتر و عطاری ، من الان دیگه چهار پنج سالی هست که درگیرش هستم تا وزن نیاد پایین و تا اونجا که میتونی غذای فست فود و نخوری درست نمیشه ، بعدم برو دکتر زنان و سونوگرافی تا ببینی وضعیتت در چه حده ، 

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙