از دستش خسته شدم چندساله دارمش دیگه حتی قرص هم نمیخورم براش فقط عوارض داشت و هیچ کاری نمیکرد ، موهای زائد داره روانیم میکنه و نمیدونم براش چیکار کنم ، راسته که میگن باعث نازایی میشه ؟ انقدر شنیدم فوبیا پیدا کردم
سال دوازدهمم و الان چند ساله درگیر این لعنتی ام سه سالی هم میشه دیگه نه سونو رفتم نه قرص انداختم نه حتی دکتر زنان خسته شدم دیگه انقدر برای چیزای مختلف رفتم دکتر و هیچ نتیجه ای نگرفتم حالم از دکتر بهم میخوره 😭😭😭😭
یبار رفتم پیش یه دکتر گفت این فردا پس فردا نازا میشه انقدر بدم اومد انقدر حالم بد شد💔
موقع پریودی حموم نرو غذاهای طبع گرم بخور قندمصنوعی نخور همراه پیازدرمانی من قرص ویتاگنوسم میخوردم فقط همین دیگه قرصهای شیمیایی نخوردم. اول یا ازمایش پرولاکتین بده یا انقدری محکم سینه هاتوفشاربده ببین چیزی ازش درمیادیانه اگ نه ک حله
سال دوازدهمم و الان چند ساله درگیر این لعنتی ام سه سالی هم میشه دیگه نه سونو رفتم نه قرص انداختم نه ...
چه دکتر بی شعوری بوده .... عزیزم اگه شیفت صبح هستی عصرها برو پیاده روی شیفت ظهر هستی صبح ها برو یه برنامه بچین ... دختر همسایه ما هم مدرسه میره اما هر روز غروب میره باشگاه
منم رفتم واسه طب سنتی ولی چون از دمنوش متنفرم آدامس ندادم خیلی هم گرونن
من دیگه طعم دمنوش و اینطور چیزا برام عادی شده جدیداً هم پیش یکی میرم میگه اول باید کهیرت خوب بشه کبدت پاکسازی بشه همه چی هم پرهیز خب من چی بخورم آخه 🤦🏻♀️
چه دکتر بی شعوری بوده .... عزیزم اگه شیفت صبح هستی عصرها برو پیاده روی شیفت ظهر هستی صبح ها برو یه ب ...
دارم سعی میکنم برم میخوام پیش متخصص تغذیه هم برم برای اضافه وزن ، آره اون دکتره که با حرفش در من فوبیا ایجاد کرد همش یاد حرفش میفتم ، اسم خواستگار و اینطور چیزا میاد سریع یاد کیست میفتم میگم نه نمیشه من کیست دارم😑( البته که کیست هم نبود من سنم کمه وقت اینجور چیزا نیست کلاً)
من دیگه طعم دمنوش و اینطور چیزا برام عادی شده جدیداً هم پیش یکی میرم میگه اول باید کهیرت خوب بشه کبد ...
ببین من همه راه هاشو رفتم ، تا وقتی استرس رو از خودت دور نکنی ، تحرک نداشته باشی ، وزن کم نکنی همینه حالا هی برو دکتر و عطاری ، من الان دیگه چهار پنج سالی هست که درگیرش هستم تا وزن نیاد پایین و تا اونجا که میتونی غذای فست فود و نخوری درست نمیشه ، بعدم برو دکتر زنان و سونوگرافی تا ببینی وضعیتت در چه حده ،