2777
2789
عنوان

چگونه ترک کنم😭🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 40 پست

آقای فیضی یه پسر ۲۰ساله که دوبار سابقه خودکشی هم داشتن ولی به لطف خدا زنده مونده و همه جور گناهی کرده و توبه می‌کنه و برمیگرده و الان بقیه رو مشاوره و هدایت می‌کنه و واقعا حرفاش آدم رو آروم می‌کنه و میفهمی که دور و برمون چه خبره که ماها نمی‌دونستم بهش پیام بده بگو مشکلتو که باهات حرف میزنم و همه رو مثل خواهر و برادر خودش می‌دونه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آقای فیضی یه پسر ۲۰ساله که دوبار سابقه خودکشی هم داشتن ولی به لطف خدا زنده مونده و همه جور گناهی کرد ...

ببخشید این کجاست معذرت می‌خوام زیاد سوال میکنم میشه بیاین روبیکا از اونجا بهم آیدشو بفرستین ممنون قصد مزاحمت ندارم وگرنه بلاکم کنید خواهش میکنم ❤️

این یه نمونه از ویس هاشه مثلا واقعا حرفاشو با طلا باید نوشت به گفته خودش خدا بهش علم منطق داده که بق ...

ممنون این آقا رو چجوری باهاش صحبت کنم میشه راهنمایی کنید کانال و پیدا کردم ممنونم