2777
2789
عنوان

زندگی شخ م من

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 41 پست
الهی عزیزم حق داری خوشگلم  ولی آدم نیاز داره با یکی حرف بزنه بلکه سبک شه  هر طور راحتی&n ...

خخخخ باز تو خوبی اونجوری آروم میشی من باید حرف بزنم ک آروم بشم با شوهرم نمیتونم حرف بزنم بدتر میکنه حالمو کس دیگه ایم ندارم راحت حرف بزنم باهاش

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خخخخ باز تو خوبی اونجوری آروم میشی من باید حرف بزنم ک آروم بشم با شوهرم نمیتونم حرف بزنم بدتر میکنه ...

با خودت حرف بزن ببین کجای کارت اشتباهه بود منطقی تر فک‌کنی بهش میرسی 

وای شوهرا ک اصلا همدم نیستم بدتر حال آدمو بد میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با خودت حرف بزن ببین کجای کارت اشتباهه بود منطقی تر فک‌کنی بهش میرسی  وای شوهرا ک اصلا همدم نی ...

اره اگه بجای داداش خواهر داشتم اوضام بهتر بود

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

عزیزم تک فرزندی؟ واقعا سخته  برو مشاور خیلی حس خوبی میگیری بعداز اینکه بیای بیرون

نه ی داداش کوچیک دارم خوشم نمیاد کسی برای اینکه پول بگیره حرفامو گوش کنه

خداحفظش کنه  😄حق بود خدایی

فداتشم عزیزم همینطور خانواده خودتو عزیزم

من فقط هم صحبت لازم دارم همین

قربونت خوشگلم❣️  گلم من هستم خاستی در خدمتمم

😍قربونت برم تو دستت بنده مامانی وقت نداری

💕🥺  واسه شما وقت دارم اگ بخای قشنگم چی قشنگ تر ازاین ک بخای ب همجنس خودت کمک کنی و حالشو خو ...

کی بیکاری گلم مرسی از مهربونیت

کی بیکاری گلم مرسی از مهربونیت

هر وقت ک بگی اوکیم معمولا ۲ ب بعد بیشتر تایم دارم 

اما ی مشکل ک دارم اینجا یادم میره هی بیام😁خیلی کم‌پیش میاد 

گهواره یا ایتا رو دارم هر وقت راحت بودی بگو ایدی بدم

البته گهواره یکم سخته اما ایتا نداشته باشی درستش میکنم 

اگ هم اینجا راحتی ک بگو همین‌جا حرف میزنیم