2777
2789

ماه رمضون بود ومامانم به شدت مذهبی بود و مصمم بود که مثل سالهای فبل روزه هامو کامل بگیرم همه ی دوستام پریودی رو تجربه کرده بودن و بیشترشون بخاطر پریود روزه نمیگرفتن یه روز که خیلی گرم بود انقدر گریه کردم با زبون روزه که خدیا من خیلی بدبختم که حداقل یه پریود نمیشم که چن روزی بخورم شکمم شدید درد گرف رفتم دسشوییی و بلهههههههه یه هفته زندگی شاهانه در انتظارم بود

روم نمیشد به مامانم بگم 

اخر شب برقا که خاموش شد به مامانم گفتم مامام فردا صبح نماز بیدارم نکن گفت چرا گفتم پریود شدم😶

چقد سخت بود اون موقع ها انگار کار بدی کردیم😅

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدااااا.....مامانت نفهمید؟ نوار کم میشد متوجه نمیشد؟

🤣🤣🤣نه یه طبقه کمد پر پد بود که یه بسته کامل بلند میکردم مخفی میکردم

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

کلاس شیشم‌ بودم 

انقد اونجام‌ خارش‌ گرفته بود خون کم میومد در حد کثیف شدن .

مامانم شورتمو‌ دیده بود دخل زنبیل‌ بعد منم نمیدونستم پریود چیه ...

اومد واسم تعریف کرد اونقد گریه کردم‌

نمیدونم چرا اون روزا بابام‌ همش بغلم می‌کرد باهام ذوق می‌کرد... فکر کنم مامانم بهش گفته بود 😑😐😂

ولی خدایی خیلی نامردیه‌ هر وقت میدیدم مامانم نوار میزاشت می‌پرسیدم چیشده میگفت با تیغ بریدم‌ اونجام‌

من یه روز دختر دار بشم زودتر بهش میگم هواسمو جمع میکنم 

قشنگ یادمه سه ماه تعطیل دوم راهنمایی بودیم 

رفتم دسشویی دیدم یکم لکه دارم رفتم ب مامانم گفتم فککنم پریود شدم و اونم نحوه قرار گیری نوارو گفت و تمام 

بعد دخترخالم فکرمیکرده داره میمیره و گریه میکرده 😂کل فامیلم فهمیدنگه بودن مادرم ب خالم گفت دخترمن خیلی ریلکس اومد گفت 😂خدایی خب وقتی میدونی پریود میشی چرا اسکل بازی و مظلوم نمایی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من سال اول نگفتم فقط لکه بینی داشتم دستمال میذاشتم بعد گاهی این دستمالا میوفتاد از شلوارم ردم میموند اما کسی نفهمید تا چند ماه بعد یه روز صبح بیدار شدم دیدم پریود شدم واقعی خون اومده انگار دنیا رو سرم خراب شد نمیخواستم بگم به مامانم اما مامانم اومد با زور گفت برو حمام دختر چند روزع نرفتی گفتم مامان نمیتونم گفت میگم برو یهو دیگه گفتم مامان پریود شدم😭😭😭دیگه افتاددم تو بستر اصلا نه از خونه بیرون میرفتم نه روم میشد با کسی حرف بزنم خواهرممم خنده مسخره کردن من میگفت میخوام برم تو پنجره داد بزنم السانا پریود شده🤣🤣🤣🤣( بچه بود خواهرم) خلاصع من گریه و احساس این که دنیا به اخر رسیده شدیدی داشتم🤣🤣🤣🤣 تازه من سوم راهنمایی یا دوم راهنمایی پریود شدم

2790
2778
2791
2779
2792