2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشاالله پولدار حساب میشید

کاشکی. تو تهران خیلی خرجا بالاس برادر این اخرا با 200 هزار تومن داشتم میچرخوندم 😂💔

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

شرمندتم استارتر خانوما با دلای پاکتون نفری یه صلوات به نیت شفای شوهرم می‌فرستید 😭🙏قلبم داره میسوزه بخاطر بچه ۴سالم خیلی وابسته به باباشه با دلای پاکتون دعا کنید خوب بشه بریم سر زندگیمون محتاجم به دعاهاتون😭🙏😭😭

دانش آموخته طب سنتی🥰
کاشکی. تو تهران خیلی خرجا بالاس برادر این اخرا با 200 هزار تومن داشتم میچرخوندم 😂💔

بله درست می فرمایید تهران هزینه زندگی خیلی بالاست همسر من مرتب میگه می خواهم انتقالی برای تهران بگیرم ولی اونجا خونه نداریم به خاطر همین مقداری سرد شده

کاربر آقا

من کارمندم همون وزارت کاری با حق اولاد ماهی هفت و نیم. شوهرمم اسنپ کار می‌کنه خالصی که بمونه براش کاهی ده تا چهارده. البته همین جوری گفتم وگرنه پولدار نیستیم 

فقط تنها دلخوشیم اینه که مستاجر نیستیم خونه مال خودمونه ولی قرعه کشی خونگی چهار تا اسم برداشتم ماهی ۱۲ قسط می‌دیم با شوهرم دوتایی . می‌خوام برم اسلیو معده شوهرمم یه کامپوزیت بزنه