2789
منم قبل پریود دادم شاید شما pco باشین واسه همینه بالاست من ۲۶سالمه ۲/۳ شده خیلی نگرانم  نمید ...

۲ خوبه . زیر ۲ خوب نیست . نگران نباش سالم خوری کن ورزش کن البته نه ورزش سنگین چون ورزش سنگین هم باعث کاهش ذخیره میشه خوابت تنظیم کن ذخیره پایین نمیره بلکه بالا میره 

به قول فلورا تخمدان سلولهای بنیادین داره با توجه به شرایط وسبک زندگی قابل تغییره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم به پیج فلورا تاجیک سر بزن هایلایت هارو بخون منم دعا کن. اصلا نترس با اصلاح سبک درست میشه. @bar ...

عزیزم‌ پیجشو دارم والا ولی نمیدونم میترسم همین یه ذره شانسیم که دارم برای فریز از دست بدم دیر بشه 

شما باهاش پرونده داری؟

۲ خوبه . زیر ۲ خوب نیست . نگران نباش سالم خوری کن ورزش کن البته نه ورزش سنگین چون ورزش سنگین هم باعث ...

اخه الان خوبه برای بارداری نمیدونم ۵ سال دیگه هم میشه یا نه

پرولاکتینون چنده؟ من همه ی اینا نرماله فقط ذخیره م پایینه برای سن من

حتما اصلاح سبک انجام بده.من 8تا از نرمال بودن بالاتره. لعنتی از بین نمیره قرص میخورم باز برمیگرده خسته شدم

سلنوفیل 🌙🌕
حتما اصلاح سبک انجام بده.من 8تا از نرمال بودن بالاتره. لعنتی از بین نمیره قرص میخورم باز برمیگرده خس ...

تو فکرشم اتفاقا یه پیج فلورا تاجیک پیام دادم چندتا دیگه واسم ازمایش نوشت گفت روز سوم پریودی انجام بده بیار بده تا بعدش شروع کنم

تو فکرشم اتفاقا یه پیج فلورا تاجیک پیام دادم چندتا دیگه واسم ازمایش نوشت گفت روز سوم پریودی انجام بد ...

بچه داری؟ انشالله که خیره همین نگرانی و استرس از همه چی بدتره امیدت ب خدا باشه واست حمد میخونم💕🤲

سلنوفیل 🌙🌕
بچه داری؟ انشالله که خیره همین نگرانی و استرس از همه چی بدتره امیدت ب خدا باشه واست حمد میخونم💕🤲

نه مجردم 

یه عمر سرمو با درس و کار گرم کردم هی بهم گفتن بخون بخون الان ارشد گرفتم با موقعیت اجتماعی خوب ولی دلم خونه