2777
2789

خیلی پشیمونم دختره هر روز لجمو درمیاره

با مامانش حرف میزنه و هرروز براش خبر میبره

تو خونه راحت نیستم نمیتونم هر چی دلم خواست بپوشم و هر جا برم اونم میاد خسته شدم شدم کزت خونه داری و آشپزی و بچه خودمم ۶ماهست وقت نمیکنم حموم برم به خودم برسم با این وضع لباسشویی هم ندارم خسته شدم 😭😭لباسارو میبرم خونه مامانم برا لباسشویی بعضیاشونم مجبورم با دست بشورم شب و روز تو خونم نه تفریح نه چیزی دوست دارم تموم شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو که وضعش میدونستی اینجوریه

چرا زنش شدی

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است

این بیشترش به خاطر درک نکردن همسرته،،همسرم منم یه پسر داره ولی انقدر سختم نیست،،بعد دخترا یه کم قلقشون سخت تره،،بیش تر درگیر این بحثا می شن باید با زبون خوش و از در دوستی باهاش کنترلش کنی.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
چه ربظی به طفل معصوم دارع😑😑

لجمو در میاره سرماخوردگی گرفته بود گفتم تا خوب میشی بچه مو نبوس از لج من بیشتر بوسش میکرد بچم یع شب تا صبح ناله میکرد مریض شد تبش شد ۳۹همش در مورد من خبرا واسه مادرش میبره و هزار تا چیز دیگه شما که نمیدونید چخبره چرا قضاوت میکنی؟

عه چه حرفیه حموم نره؟ 

من این حرفو نزدم ولی خودم بچم ۶ ماهش بود میدادم شوهرم نگه داره برم و بیام... 

منم منظورم اینه تو شرایط رو میدونستی که اونم نمیتونه بچشو ول کنه تقصیر اون دختر شوهرش نی 

حساب قبلا برای فرد دیگه ای بوده 😇🙏
لجمو در میاره سرماخوردگی گرفته بود گفتم تا خوب میشی بچه مو نبوس از لج من بیشتر بوسش میکرد بچم یع شب ...

من درکت میکنم میفهمم چی میگی 

داری واضح توضیح میدی شرایط چطوریه بعد اینا میان میگن طفل معصوم