zeraati مدیر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 1681 عنوان قرص زینک | مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 34 پست قرص زینکو هرروز باید خورد تاچندوقت؟ ساعت مصرفش کی هست واسه ریزش مو میخوامهمچنین کلیسمم لطفا بگین نکته اینکه اگه نمیدونین لطفا نگین که مدیونی داره زینکمم از این مدلاست که زرد رنگه نه قهوه ای ها 1402/09/27 | 21:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazijun عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7477 ذخیره اهن نه معمولا منور ها ذخیره ی آهنشون کم نمیشهمن تا حالا قرص اهن نخوردمحتی دکترم مولتی ویتامینا هم قبول نداره
arhich عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3645 نه معمولا منور ها ذخیره ی آهنشون کم نمیشه من تا حالا قرص اهن نخوردم حتی دکترم مولتی ویتامینا هم ... اها چه جالب پس چرا دکتر من به مینور شک کردالبته هموگلوبینمم پایین بوداما بیشتر ذخیره اهن نگران کننده پایین بود دیگه نزدیک صفره
arhich عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3645 نه معمولا منور ها ذخیره ی آهنشون کم نمیشه من تا حالا قرص اهن نخوردم حتی دکترم مولتی ویتامینا هم ... راستش منم مولتی ویتامینها رو دوست ندارماحساس میکنم بار اضافه رو دوش کبد و کلیه میزارماما گویا برای کم خونی چاره ای نیست باید اهن بخورماینقدر نخوردم که ذخیره اهنم نزدیک صفره
nazijun عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 7477 راستش منم مولتی ویتامینها رو دوست ندارم احساس میکنم بار اضافه رو دوش کبد و کلیه میزارم اما گویا بر ... عزیزم بلا به دور باشهخدا بهت سلامتیبدهدکترم سر بارداری میگفت اگه نره بالا خونت مجبوریم خون بزنیوگفت حبوبات زیاد بخور که منبع غنیتو هم استفاده کن دوستم
arhich عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 3645 عزیزم بلا به دور باشه خدا بهت سلامتیبده دکترم سر بارداری میگفت اگه نره بالا خونت مجبوریم خون بزنیو ... ممنون شما هم سلامت باشی عزیزمباشه ممنون از راهنماییت