2777
2789

خونه بابام اینا چون عمم جادو می‌ریخت حس میکردم جن داره..کسی باور نمی‌کرد طبقه پایین ک بودیم از بالا صدای دویدن میومد..وقتی میرفتم بالا یچی سیاه مث توپ قل می‌خورد از راهرو اتاق رد میشد میرفت..سقف بیخودی قرچ صدا میداد🤐یدفه ام ینفر سیاه پوش با صورت سفید دیدم نشسته 

یمدتم هس هرچی اتفاق بیفته شب قبلش خابشو میبینم

یا یکی حامله باشه میفهمم اولاشه 

هرچی از دلم بگذره مثلا هوس کنم و ب کسی نگم میبینی عصری خریدن اوردن

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

من خاطره زیاد دارم 

مثلا یه بار خونه تنها بودم 

خواهرم و دختر عمم قرار بود بیان خونمون با هم بیرون بودن . بعد یهو صدای در زدن اومد ، فکر کردم اینان . بعد که رفتم سمت در دیدم بازه و چراغ راهرو ساختمون خاموشه . فکر کردم دارن شوخی میکنن یه فحشی هم دادم مثلا میشنون . دیدم کسی جواب نمیده . منم در و بستم که مثلا ادبشون کنم . یهو بعد چندین دقیقه دیدم عه خبری ازشون نیست ، زنگ زدم خواهرم گفت نزدیک خونه ایم و در پایین و باز کن . این اومد بالا هی گفتم مسخره ها این چه شوخی بود کجا رفتین ، اقا اینا آیا قسم که ما نبودیم . گفت من اصلا کلید نداشتم . کلی قسم خورد من کلید همراهم نبود . من نمیدونم چه خبره . خلاصه این که کلی گرخیدم یعنی کی بوده در و بدون سر و صدا باز کرده . چون در ضد سرقته اگه بخوان بازم کنن بدون سر و صدا نمیشه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.