2777
2789
عنوان

مذهبیابیان؟🥺❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 51 پست
ن متااستفانه🤕

عزیزم برنامه castbox رو از بازار دانلود کن توی برنامه سرچ کن حمید حیدری اولین کانالی که اومد پروفایل بنفش داره وارد شو مطالب رو گوش بده از نظر معنوی زندگیت رو زیر و رو می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم پیشاپیش تولدتون مبارک باشه 😍 چه دخترخانم عاقلی هستید ، چه تصمیم خوبی گرفتید 

نیاز نیست  به خودت سخت بگیری  ، برنامه بادصبا نصب کن تا اذان زد وضو بگیر و نمازتو سعی کن اول وقت بخونی .

با همه مهربان باش، دل نشکن ، دیگران رو قضاوت نکن 

به گرفتارها کمک کن حتی اگه شده با یه لبخند .به حیوانات غذا بده و انسان خوبی باش. هرروز زیارت عاشورا بخون به معنی فارسیش هم توجه کن . هرروز چند صفحه قرآن بخون .

هرکاری میکنی نیتت رضای خداوند و نزدیک شدن بهش باشه 

بیاد آقا امام زمان باش و زمانی که اذان میزنه دعا کن ذکر اللهم عجل لولیک الفرج به حق الحسین رو بگو و ثواب کارهای خوبتو هدیه کن بهشون .حلال و حروم و محرم و نامحرم و حق الناس رو هم رعایت کن . درباره عارف های بزرگ شیعه بخون زندگینامشون رو مطالعه کن مثلا درباره شیخ رجبعلی خیاط یا علامه قاضی و مرشد چلویی .جناب حمال اصفهانی و مقدس اردبیلی و درباره شهدا هم میتونی مطالعه کنی توسل کنی بهشون و بخوای دعات کنن مثلا کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون دانلودش مجازه .درباره شهید ابراهیم هادی و شهید علی نیری و شهید محمدرضا شفیعی و شهید حاج سعید سامانلو ، شهید برونسی و شهید ذوالفقاری هم سرچ کن .

انشاءالله موفق باشی 💚💚💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید سامانلو حاجتمو بده .بعدش به نیت رضای خدا و سلامتی وظهور آقا امام زمان عزیزمون و حاجت روایی خودت ۱۱۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و2 شهید عزیز و ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی، شکر خدا خیلیها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم وکتاب فقط برای خدا درباره این شهدا هست بخونشون 😊اینهایی هم که میان میگن توسل به ائمه و شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین مسلمان و شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی به بزرگی خدا و به حرمت ائمه و شهدا مشکلت حل بشه و مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی. یاعلی

سلام عزیزم پیشاپیش تولدتون مبارک باشه 😍 چه دخترخانم عاقلی هستید ، چه تصمیم خوبی گرفتید  نیاز ...

التماس دعای فراولن❤️🥲

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️

منم یک سال و نیمه توبه کردم

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

التماس دعای فراولن❤️🥲

درمورداینکه چطوربرنامه ریزی هم کنم لطفاراهنمایی کنید؟؟چله ترک گناه بزارم؟؟گوشیوبایدکمتراستفاده کنم🤕🤭

سلام عزیزم 

اول اینکه همین که تصمیم گرفتی گناه نکنی و پشیمونی یعنی توبه ونیاز نیست حتما یه روز و ساعت خاص باشه 

اصلا سخت نگیر و طوفانی شروع نکن که توش بمونی و خسته بشی 

تا چهل روز خودتو مقید کن که نمازهاتو بخونی بعد چهل روز علاوه بر نماز خوندن یه چله دیگه بردار مثلا روزی یکی دوآیه قرآن با ترجمه بخونی یا روزی یه سخنرانی کوتاه گوش بدی 

و بعدهر چله یه چله جدید بردار 

برات آرزوی موفقیت میکنم 

ازشروعتون بگین؟🥲

من افسردگی شدید داشتم بعد امام حسین کمکم کرد توبه کردم درباره اسلام خیلی مطالعه کردم درباره امام اولیشم امام حسین بود بعد رفتم سمت شهدا شهید هادی منو با شهدای دیگه آشنا کرد. بعد رفتار اونارو الگوی خودم گذاشتم بعد هم چادری شدم نمازامو اول وقت کردم خیلی به اهل بیت توجه داشتم و شهدا اونا خیلی کمک میکنن شمام همین کار و بکن

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

من افسردگی شدید داشتم بعد امام حسین کمکم کرد توبه کردم درباره اسلام خیلی مطالعه کردم درباره امام اول ...

ارادتون قوی بود؟ازهمون اول به خودتون حس خوبی داشتید یا یکم دل چرکین بودید؟؟

من افسردگی شدید داشتم بعد امام حسین کمکم کرد توبه کردم درباره اسلام خیلی مطالعه کردم درباره امام اول ...

درباره مشائل سیاسی و انقلاب هم خیلی تحقیق کردم راه حق و تشخیص دادم اون زمان که اوایل تحولم بود اغتشاشات شد خودشم من اطرافیانم اصلا مذهبی نیستن شرایط سختی بود راه درست و تشخیص دادن اما خب مطالعه کردم و به لطف خدا رفتم راه حق و عاشق شدم عاشق راهم برا همون دربار هر فوشی و تهمتی و.... مقاوم شدم بعدم دارم تلاش میکنم کنکور قبول شم تا وارد جامعه شم و تو این راه بیشتر تلاش کنم به خدا و امام زمان خدمت کنم 

پیشنهاد میکنم مطالعه زیاد بکنی ویس های استاد شجاعی رو گوش بده و این که راه حق و تشخیص بده و محکم باش از شهدا کمک بگیر خواستی تو تلگرام بهم پیام بده تا چیزایی که خوندم و بهت بگم کاربریم اینه.  @Sevda_heidary

اون یکی پیامم رو هم بخون گلم

عین آدمای تشنه بودم اره عذاب وجدان داشتم