2777
2789
درسته منم همینو میگم عکس خوشکل بزار بگو همه میگن این خوشکله ببین طرفو چیکار می‌کنند بعد یه تاپیک&nbs ...

اره🤣🤣🤣🤣اگرم چیزی نگی نتیجه نصف میشه بعضیا میگن قشنگه بعضیا میگن تو سلیقم نی خوشم نیومد اصلا قشنگ نی🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣من یبار عکس خودمو گذاشتم نگفتم خودمم بعد خیلیا گفتن خوشگله نازه یه چند نفرم گفتن معمولی  حال ...

من عکس خودمو گزاشتم گفتم جاریم هست له و لورده کردن کلا کوبیدنم  بعد تو یه تاپیک دیگه همونو گزاشتم گفتم خودمم شدم ملکه زیبایی   

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
🤣من یبار عکس خودمو گذاشتم نگفتم خودمم بعد خیلیا گفتن خوشگله نازه یه چند نفرم گفتن معمولی  حال ...

شایدم واقعا معمولی هستی 😐اعتماد به نفسو باش 

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

الان خوشگل زیاده

باید طرف خیلی‌خوب باشه که بگی خوشگله واقعن

اکثرن معمولی و ایرادی هم نداره 

باید اعتماد به نفس داشت

که اگه داشته باشه هم نمیاد در مورد قیافش نظر سنجی بزاره چون خودش میدونه خوبه و نظر بقیه مهم نیست

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

برای مشخص شدن زیبایی به نظر بقیه احتیاجی نداشته باشیم 

همینکه خودمون رو دوست داشته باشیم کافیه 

من هر کس عکس بذاره میگم زیبایی 

اصلا مگه میشه به اشرف مخلوقات که خدا خلقش کرده و هیچ اراده ای در انتخاب زیباییش اش نداشته بگی زشت 

مگر اینکه رفتار و منش زشتی داشته باشه که اون انتخاب خودش بوده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

انصافابعضی هاهم خوشگلن بعضی هانه من اگه خوشگل بودن گفتم آره خوشگلی ..معمولیومعمولی روبه پایین تاپیکوترک میکنم دست خودم نیست نمیتونم دروغ بگم

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
یعنی اگر درصد بیشتر بگن خوشگله بقیه از رو حسودی میگن خوب نی؟

من از دل همه خبر ندارم ولی هستن کسانیکه

زورشون میاد بگن خوشگله همش میگن نه کجاش خوبه و..

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌