2777
2789
عنوان

بلو بانك

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 27 پست
کلاهبرداری نیست که  من الان چندساله ب لو بانک رو دارم مال بانک سامان هست بهترین عملکرد بانکی ر ...

چرا رایگانه؟

بنظرم تنها کارت رایگانی ک میدن کارت اهدا عضوه🤐

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نمیدونم فک میکنم پنیر رایگان تو تله موشه😐 برا چی رایگان کارت میدن، ب معرف ۳۰!؟

نمیدونم 

کلا مراحل ثبت و اومدن کارتو ایناش رایگانه

میتونی روزانه ب ده نفر هم کدتو بدی هر ی نفری ک با کد تو ثبت کنه ۳۰ تومن بهت میدن 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا رایگانه؟ بنظرم تنها کارت رایگانی ک میدن کارت اهدا عضوه🤐

دقيقا چيش رايگانه جز ي كارتي ك ميدن بهت

الان بانكاي ماهم همينه بخواي بري تغييرش بدي رايگانه مگه چقد ميگيرن بانكاي سنتي

بعد رمز دوم رمز اول و پويا و اس ام اس بانكي چطور فعال ميشن؟

وقتی کارتت اومد میری قسمت کارت اونجا رمز اولو میزنی 

رمز دوم هم نداره کلا از، قسمت رمز پویا میتونی هروقت نیاز داشتی بگیری 

اس ام اسشم خودش فعاله میاد ب خطت

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
دقيقا چيش رايگانه جز ي كارتي ك ميدن بهت الان بانكاي ماهم همينه بخواي بري تغييرش بدي رايگانه مگه چقد ...

نمیدونم ولی ترسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چرا رایگانه؟ بنظرم تنها کارت رایگانی ک میدن کارت اهدا عضوه🤐

وا مگه شما میری مثلا بانک ملی یا صادرات برات کارت صادر کنن هزینه ازت میگیرن؟

اینم همونه فقط به جای اینکه بری تو بانک وایسی فرم پر کنی تو خود برنامش پر میکنی احراز هویت میشی بعدش کارت رو میارن درب منزلت 

اون سی تومن هم به همه نمیدن اگر کسی از طریق کد تو وارد شه بهت میدن که اونم یه جور قدردانی از معرفیه

الان بانک انصار و بانک اینده هم دارن امکان نئوبانک رو فراهم میکنن مثل همین سامان میتونی غیرحضوری درخواست بازشدن حساب و کارت بدی 

من الان نزدیک 4 ساله دارم

یه خانوم مهندس حسابدار خوشگل 🧝🏻♀️ملکه جهنم خودت باش نه گدای بهشت دیگران❌

میدونم منم داداشم بهم گفت و کدشو داد. ولی شوهرم غیرمستقیم گفت اینکارو نکنم!... قبلا هم پول دادم ب د ...

😑🤣

والا من ک دوساله دارمش خیلیا دارنش بنظرم عالیه 

حالا خوددانی عزیز

😑🤣 والا من ک دوساله دارمش خیلیا دارنش بنظرم عالیه  حالا خوددانی عزیز

مرسی گل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطور؟

سود روز شمار میده دیگه

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍