ولی اصلا قشنگ نیست نسبت دادن این چیزا و چسبوندن یه سری برچسب ها به آدما
اونا هر چقدر هم عملکرد خوبی نداشته باشن، آدمن، دل دارن، دلشون میشکنه با این حرفا
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
من از طریق نی نی سایت پیجش رو دیدم حقیقتا کامنتاش خیلی بده واقعا مردم سنگدل شدن چرا باید به خاطر ویژگی های ظاهری به یه نفر فحش بدن یا مسخره اش کنن حتی اگه هرکسی خودش چهره اش رو انتخاب میکرد هم بازهم نبابد به خاطرش سرزنش بشه یا دلش بشکنه اگه از محتوای پیجی هم خوشتون نمیاد خب فالو نکنید خیلی راحته
من پست هاشو توی اکسپلورخیلی می بینم فقط موندم این چطوری میتونه تحمل کنه بااینهمه کامنت منفی وهیت
هرچقدرم کارش این باشه
ولی بازم فکرکن روزی هزارنفربهت بگن ززشت بی ریخت فوشت بدن
نمیدونم چجوری تحمل میکنه
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️