من با یه پسری آشنا شدم و قول و قرار ازدواج گذاشته شده خانواده ها در جریان هستن قرار مراسمات گذاشته شده ولی هنوز محرم نیستیم ایشون از من معاشقه میخوان هنوز محرم نیستیم آیا این کار درستیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم راجع به این خواستگار باید بیشتر فکر کنی قراره یه عمر کنارش باشی کسی که انقدر رابطه براش مهمه ونتونست جلوی خودشو بگیره حداقل برای بعد از عقد من بودم کات میکردم.
افرین بهت اما امیدوارم نیاد اون روز ک با همچین آدمی مواجه بشی
ممنون عزیزم، آره موقعیت سختیه
ولی خط قرمز من اعتقادات طرف مقابله، این رفتار ها هم عموما برخواسته از اعتقادات فرد هست، که من نمیتونم بپذیرم
الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
بنظرم این که الان نتونسته خودشو کنترل کنه، اگه ۹ماه بارداربشی چند ماهشو بالاخره رابطه نداری اونوقت میره سراغ یکی دیگه ،خییلی این موضوعات مهمه که از انتخابات پشیمون نشی بعدا