2821
2789
عنوان

در چه حالید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 66 پست

مضطرب🥲😭

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

رمان می  خونم لاش اومدم اینجا

اسم رمان؟

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیکار بیکار 

عاشق وقتایی ام که هیچ کاری ندارم 

البته الان مادرشوهرم میاد شب نشینی تا 12 باید دولا راست شم😂😂

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

توبغل شوهرم😂

نمیگی مجردا دلشون میخواااااد😡😡😡😅😅😅😅

خوشبختی همین داشتن چیزی نیست  خوشبختی گاهی لذتی عمیق از نداشته هاست!((یک نوع رهایی))که شبیه به هیچ چیز نیست،وگاهی ساده و غیر قابل تصور
 هوس سالاد کردم میخام درست کنم😁

😋😋😋

کارای مهمونی شب یلدامو انجام میدم ساخت گیفت و تزیین ظرف آجیل😍 پ ن :تازه عروسم عیدی میارن واسم

خوشبخت بشی عزیزم😍🥰

2823
2791
2779
2792