2777
2789
عنوان

از خودتون راضی هستین؟احساس موفقیت میکنید تو زندگیتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه باز تحصیلات داری 

چ رشته ای؟

من ک زندگیم شده گوشی دوماه افسردگی دارم 

از دست زخم زبونای خواهرشوهرم و ضعیف بودن خودم

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
اره واقعا همش برام مشکل پیش میاد الان دیگه بی انگیزه شدم

جالبه بگم ارتعاش ما در زندگی مون خیلی تاثیر داره. 

تا وقتی منفی نگر باشی اتفاقات منفی رو جذب میکنی. 

به قانون جذب اعتقاد داری؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

آره راضیم

و دوست دارم بیشتر راضی باشم

اختلال شخصیتی داشتم و شکر خدا بهتر شده 

و زندگیم آنقدر تو فشار بود که ممکن بود از همه چی عقب بیوفتم که شکر خدا همه چیز رو به موقع گرفتم

نیاز نیست حتما کار شاقی بکنی تا موفق باشی

همین که تو دوره خودت باشی و ملاک های خودت رو جلو ببری میشه موفقیت

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

من خیلی از خودم راضی هستم 😐 نمی‌دونم چرا 

ولی همیشه از اخلاقم رفتارم تحصیلات ام راضی بودم و هستم . البته اگه آزمون استخدامی دبیری هم قبول بشم راضی تر میشم.

ولی در کل با وجود مشکلات و اینا از خودم رضایت دارم همیشه

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

من اون چیزی که تو ذهنمه رو بهش نرسیدم ولی احساسی که الان دارم به خودم اینه که خیلی از محالات رو باور پذیرش کردم و تونستم با بدترین شرایطم باز سرپا بمونم

نه رشته مور علاقمو دارم نه شغل موردعلاقه نه فرد موردعلاقم تو رابطه نه هیکل موردعلاقم نه قیافه موردعلاقم هیچی که دوس دارمو ندارم

منم دقیقا همین حسو دارم منم رشته ی دانشگاهیم رو اشتباه انتخاب کردم کلی رشته بهتر میتونستم‌با رتبم برم هر کدومو میرفتم‌الان واسه خودم مستقل بودم ولی انتخاب اشتباه کردم ازدواج کردم و یه پسر گل دارم خدارو بابت اینها شکر میکنم ولی از خودم اصلا راضی نیستم‌حس میکنم بدون همسرم اصلا نمیتونم زندگی کنم چون از نظر مالی صد درصد بهش وابسته ام

منم دقیقا همین حسو دارم منم رشته ی دانشگاهیم رو اشتباه انتخاب کردم کلی رشته بهتر میتونستم‌با رتبم بر ...

منم دقیقا شرایط شما رو دارم خیلی حست به من شبیه همین موضوع داغونم کرده