2777
2789
عنوان

کاشت ناخن😁💅🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 20 پست

[QUOTE=321220866]لعنتی قرمز هیچوقت از مد نمیره😍 یلدا هم که دیگه هس منم پارسال این مدل ناخن همین بادومی ولی سرخابی ...[چقد کاشت ناخن میگیره ازت

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...

منم گلدونی میزدم خیلی به دستام میومد خودم لذت میبردم ازش تا ۵ماه کاشت داشتم یه جور اعتیاده دیگه آخریو ۱۶آذر کندم به شدت الان ناخنم حساس شده البته که دیگه زده شدم میخوام خودم ناخنامو بلند کنم 

سلامتی خونواده🥂که گاهی پناهی در برابر طوفانه و گاهی خود طوفان…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=321220866]لعنتی قرمز هیچوقت از مد نمیره😍 یلدا هم که دیگه هس منم پارسال این مدل ناخن همین باد ...

من پارسال ۳۰۰ دادم امسال همون که میرفتم پیشش ۳۸۰ کرده

ولی دیگه اونجا نمیرم یکی دیگه هست میخام برم اونم ۳۰۰ می‌گرفت تخفیف زده تا یک هفته ۲۳۰

منم گلدونی میزدم خیلی به دستام میومد خودم لذت میبردم ازش تا ۵ماه کاشت داشتم یه جور اعتیاده دیگه آخری ...

ارع گلدونی خیلی قشنگه منم میخام برم همینو بزنم

من ناخنام خیلی رشدشون خوب بود رفتم کاشت زدم پارسال دیگه اصلا رشد نداره

باید خیلی برسی بهشون تا دوباره اوکی شن

من پارسال ۳۰۰ دادم امسال همون که میرفتم پیشش ۳۸۰ کرده ولی دیگه اونجا نمیرم یکی دیگه هست میخام برم ا ...

منم پارسال زدم۳۸۰ ولی خییلی قشنگ بود خیییلی با پودر بود..ولی یجا پیدا کردم مثلا ارزونه حالا.برام کاشت زد ۳۰۰ برای ترمیم۱۳۰ میگیره..حالل چن روز پیش کرده بودش ۳۵۰ 😭🤣🤣🤣💔

ای تواَمانِ هربلا،ماهمه دراَمانِ تو...
منم پارسال زدم۳۸۰ ولی خییلی قشنگ بود خیییلی با پودر بود..ولی یجا پیدا کردم مثلا ارزونه حالا.برام کاش ...

هعییی😂💔

خوشبحال همی ناخن کارا پول پارو میکنن😂😭