2777
2789
عنوان

درامد

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 29 پست
عکس گزاشتم از سبک کارم🤧 مخاطبش اکثرا نوجوونن، ایده هامم از پینترسته الان این عکسه هم از پینترست گرف ...

بزار بانک سود بره روش

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیدم عزیزم  کدوم شهری؟  منم دوران دبیرستان از همینا درست میکردم ولی خیلی فروش نداره مگه ...

تهرانم عزیزم. 

اره شرایط فروشش رو میدونم اما یه اشنا داریم یه مغازه داره بدلیجات و اکسسوری و انواع لوازم ارایشی میفروشه مشتریاشم نسبتا زیادن، گفتم درست کنم بدم به اون واسم بفروشه اما خب نمیدونم قبول میکنه یا نه🥲

من زیاد بلد نیستم با اینجا کار کنم شما درخواست بده قبول میکنم عزیزم😂😭

تهرانم عزیزم.  اره شرایط فروشش رو میدونم اما یه اشنا داریم یه مغازه داره بدلیجات و اکسسوری و ا ...

درخواست دادم برات🦋

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
اخه اونقدر زیاد نیس که سود بده بعدشم پول ادم بی ارزش میشه اگه بزاری تو بانک برای مدت طولانی🥲

پول هروز بی ارزش میشه من الان بیمه عمر رد کردم ماهی ۳۰۰ تومن ۱۰ سال دیگه ۸۲ میلیون بهم میدن درسته پول بی ارزش میشه اما دستم میگیره الانم گزاشم بانو سود بره ک وقتی تونستم کاری راه بندازم بنظرم برو کارکن اماپولت خرج نکن چون کار بگیر نگیر داره کار انلاین یا کار بازار من بازاریم و ریسک بازار بگیرنگیر پس کار کن پولت بیشتر کن ی وقت این پولتم ازبین بره برو بازار کار کن یکم تجربه کسب کن اصلا اطلاعات بگیری بعد ک اوکی شدی کسب کارت راه بندا

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

این کارا رو ببین چقدر ساده هستن ولی عکس خوبی گرفته شده همینجوری نذاشته روی میز دوتا عکس بگیره باید روی استوری‌هات و ویترین پیجت خیلی کار کنی اون اوایل تو دیوار و باسلام و اینور اونور هم میتونی آگهی کنی انشاالله کم‌کم فروشت بالا میره