2777
2789
عنوان

کبد

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 19 پست
آره خب چرا ندم

من ۸ تا لیوان طی روز میخورم یعنی پارچمو تم م میکنم 

بعد اونی ک شب میزارم بالا سرمم میخورم  تا صبح ک بیدار شدم  باز یکی دیگه پر میکنم قبلا اصلا اینجکری اب نمیخوردم  و اینم بگم چاقیم دیگه این مدت بی جدو حساب  شده بود   زیر گلو و  غبقب و چربی شکمی  و همه چی داشتم بخدا   ولی  الان خیلی عالی شدم 

بهم گفت کبدت چربه چربی دفع نمیکنه باید  پاکسازیش کنی 

اهان گفت ب هیچ وجخ نوشابه و این چیزا  سودا دار نخورم     و تنها رژیم غداعیم همین بود مگرن همه چی میخوردم غذای خیلی چربم گفت نخور  و اب سرد ب هیچ عنوان نخکر     همین  الان   ک دارم میگم ۱۲ کیلو کم کردم  اصلا دردام دیگه نیستن  و خیلی رو فرم و قشنگ شدم    گوش شیطون کر 

من ۸ تا لیوان طی روز میخورم یعنی پارچمو تم م میکنم  بعد اونی ک شب میزارم بالا سرمم میخورم &nbs ...

خداروشکر ..... دعا میکنم تو این روز عزیز خدا یا اولاد سالم صالح بهت ببخشه برا منم دعا کنی نی‌نی دار شم .حتما همین کارایی که گفتی رو میکنم از امروز سفید بخت بشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر ..... دعا میکنم تو این روز عزیز خدا یا اولاد سالم صالح بهت ببخشه برا منم دعا کنی نی‌نی دار ...

سلامت باشی ستیا جان حتما پیاممو چند بار بخون اجراش کن  بخدا عالی  من درد داشتم در حدی ک هر ماه فکر میکردم باردارم و شکمم بزرگ شده بود حتی ! الکی درد میکرد حتی با فعدلیت روزانه پیچ میرفت! الان شکرخدا خیلی بهتر شدم  حتما همشو اتجام بدم خودتم یکم چیپس و پفک و نوشابه اینارو بزار کنار  میبینی معجزشو   من هرجای دکتر رفتن الکی  یعالنخ قرص بهن دادن ک برای تنبلی تخمدانم افتضاح بود   و عادتام کلا قطع شده بود

با خوردن اینا هم تنظیم شدم هم   عالی بود

من تنبلیم پیسرفته بود  یعنی حتی دور گردنم  سیاه بود  ک زشت شده بود دکتر گفت از تنبلی تخمدان   دور سینمم مو داشتم حتی  زیر گلومم مو داشتم   دوس دارم حالا ببینیم     درمان میشه باهمین چندتا قلم  من دکتر طب سنتی رفتم  بهت پیشنهاد میدم اینکارو کن  خوب ک شدی انشااله ی دکتر خوب  سنتی برو     ازینایی ک نیوشا میدن ن ها   ازینا ک من رفتم 

موفق باشی  انشالله جوابسو بعدا اینجا بنویی ک خکب  شدی ذوق کنم برات 

چقدر این چیزایی که نوشتی شرایط منه بخداااااا

از همین امروز رعایت کن عرقیجاای ک گفتمم بگیر  از هر کدوم دوتا بگیر زود تموم میکنی   الان من  ببینی بخدا انقد لاغر شدم  عادتم  مرتب شده  خودم حس خیلی بهتری دارم   بقران همه چیم خوردم اصلا بگم برنج و نون نخورم بخدا اصلا ن 

الان من دارم تیروعیدمو تنظیم میکنم چون گفت اونم داری و با عرقیجات دیگه و ترکیب دیگه ای میخورم     اونای ک گفتمو انجام بده حله