2777
2789
عنوان

ازمایش غربالگری با ریسک متوسط

| مشاهده متن کامل بحث + 2799 بازدید | 121 پست
آزمایش چی دادین دفعه آخر برای آمینو پیش کی رفتین.منم مشهدم میخوام برم .ژنتیک نسل فردا .شما کجا آزمای ...

فقط برید پیش دکتر برادران برای امینو سنتز

میفرستتون مرکز ازمایش دکتر ایتی که تحت نظر رویانه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و منی که غربالگری اولو دادم پزشکم گفت چون همچی خوبه و زیره نیازی به غربالگری دوم نیس میتونی ندی و چون حاملگی اولمه و هییچی نمیدونستم ندادم الانم با خوندن متناتون پر از استرس شدم 🥺

بله متاسفانه

چقد استرس میدن به باردارا من تو اطرافیانم خیییلی دیدم پر ریسک زدن براشون همه بچه سالم خداروشکر

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
چقد استرس میدن به باردارا من تو اطرافیانم خیییلی دیدم پر ریسک زدن براشون همه بچه سالم خداروشکر

خییییلی

جدا از هزینه های وحشتناکش همش غصه یه

اخه کسی که تو خودش و خانواده همسرش تا ۷نسل قبل بیماری ژنتیکی نداره چرا باید غربالگری بده؟

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

خاهر شوهرم غربال دومش ریسکش ۱ ب ۱۳۵ بود  سلفری و  امنیو سنتز نداد خداروشکر بچشم سالمه .

ولی زن داداشم هم انتی بالا بود هم ریسک داشت سلفری داد خداروشکر جوابش اومده سالمه .

شماهم اصلا نگران نباش سالم سالمه ولی سلفری رو بده تا خیالت راحت بشه .اینجوری تا اخر بارداری هی عذاب وجدان داری .درسته هزینش زیاده حدود ۵ تومنه ولی خیالت راحت میشه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔